De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express: „Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi” / EXCLUSIV

Publicat pe

De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu atât în viața privată, cât și la America Express. Deși emisiunea nu a fost încă difuzată la televizor, cei doi îndrăgostiți ne-au dezvăluit câteva detalii de culise în VIVA! de Noiembrie. Astfel, actrița și faimosul bucătar au recunoscut că au întâmpinat unele certuri. Iată de ce!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se vede asta și la TV, într-o oarecare măsură, Cătălin este și el un tip extrem de spontan și cu multe glume la purtător… Încerc să-mi imaginez cum e o dispută între voi, cred că e un real spectacol de stand-up comedy, nu?

D: Avem momentele noastre, într-adevăr, în care ne tachinăm unul pe altul, dar cu măsură.

De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express: „Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi' / EXCLUSIVDe ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express: „Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au mutat împreună. Ce au făcut la prima lor întâlnire:„M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui:”Nu te voi dezamăgi niciodată”

Citește și:Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că o terorizează, și după divorț:”Sunt urmărită cu două mașini”

De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express

Chiar, ați avut vreo ceartă mai serioasă până acum?

C: Da, în „America Express am avut câteva. Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! (râde) Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare.

Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte. Eu nu sunt genul de om conflictual, într-o relație nu mă cert niciodată. Stau și mă uit, iar dacă persoana din fața mea bate câmpii, sunt sigur că n-am ce căuta acolo și mă retrag încet, până nu mă mai vede cât de departe sunt.

D: Da, am avut acolo câteva discuții în contradictoriu până ne-am calibrat unul cu celălalt, dar cred că și astea fac parte dintr-o relație sănătoasă, la urma urmei.

C: Noi avem o relație foarte specială: ne respectăm spațiul unul altuia. Dacă respecți un om cu adevărat, totul vine de la sine. Dacă există respect, lucrurile funcționează.

Doina Teodoru, despre America Express: „A fost o experiență extraordinară și ne-a apropiat mult'

Așadar, „America Express a fost o experiență intensă pentru voi…

D: Mie mi-a plăcut foarte mult, eu aș mai face asta dacă s-ar putea, n-aș spune nu. A fost foarte greu, am întâlnit multe probe care ne-au făcut să ne descoperim unul pe celălalt. Eu, personal, mi-am văzut și limitele și mi-am dat seama că am crescut pentru că am fost mult mai blândă cu mine, am înțeles că astea sunt limitele mele și e în regulă, mă accept și mă iubesc pentru asta.

Am încercat să depășesc aceste limite, uneori am reușit, alteori, nu. Este adevărat, eu și Cătălin am avut ceva dispute, dar împrejurările acolo sunt de-așa natură și, când ajungi la limitele respective, ai două opțiuni: fie treci de ele, fie rămâi acolo. Însă per total a fost o experiență extraordinară și ne-a apropiat mult.

C: Da, așa este, ne-a apropiat. Dar, Dumnezeule, cu mare greu am trecut de „America Express! Acolo treburile s-au zdruncinat între noi, însă eu zic că, dacă am reușit să trecem și de „America Express, ce-ar mai putea să se întâmple?! Experiența aceea și-a spus cu adevărat cuvântul în legătura dintre noi: ne-a întărit relația.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Marius Bărăgan

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter