Decizie comună luată de Andreea Mantea şi Cristi Mitrea. E legată de viitorul băieţelului lor

Publicat pe

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au decis ca David, băieţelul lor să devină în viitor cântăreţ. Are voce, acest lucru demonstrându-l chiar în faţa sutelor de fani din mediul online. Micuţul cântă despre părinţii lui cu drag, semn că îi iubeşte pe amândoi la fel de mult!

La 3 ani, David a arătat ce calităţi minunate are, se descurcă perfect în faţa camerelor de filmat, iar, mai nou, a demonstrat că are voce. Într-o postare pe Instagram, băieţelul stă pe blatul de la baie, lângă ghiuvetă şi vorbeşte cu mama sa. Andreea Mantea îl roagă să cânte pentru a le arăta şi prietenilor săi ce talentat e.

David nu s-a ruşinat şi imediat a început să fredoneze un cântecel învăţat la grădiniţă, despre mămica şi tăticul său.

„Mama mă alintă

Mă sărută într-una

Tata mă priveşte

Vai, ce copilaş!”, cântă David.

Andreea Mantea râde pe tot parcursul filmării, se amuză şi e mândră de băieţelul său. Vedeta a scris pe Instagram că o să îl facă cântăreţ, decizia luând-o împreună cu Cristi Mitrea, tatăl lui David. Se pare că cei doi se înţeleg minunat de dragul micuţului.

„M-am hotărât! Cântăreţ îl facem!”, a notat Andreea Mantea.

https://www.instagram.com/p/BoKQ9_8Hse3/?hl=ro&taken-by=andreeamantea

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea încă formează o familie

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au despărţit în urmă cu ani de zile, dar acum, de dragul fiului lor, au îngropat securea războiului şi au o relaţie bună. Nu formează un cuplu, ci o familie pentru ca David să nu vadă tensiunile dintre ei. Luptătorul MMA este topit după micuţ, cei doi petrec mult timp împreună!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter