Decizie comună luată de Andreea Mantea şi Cristi Mitrea. E legată de viitorul băieţelului lor

Publicat pe
Andreea Mantea şi David, fiul ei și al lui Cristi Mitrea

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au decis ca David, băieţelul lor să devină în viitor cântăreţ. Are voce, acest lucru demonstrându-l chiar în faţa sutelor de fani din mediul online. Micuţul cântă despre părinţii lui cu drag, semn că îi iubeşte pe amândoi la fel de mult!

La 3 ani, David a arătat ce calităţi minunate are, se descurcă perfect în faţa camerelor de filmat, iar, mai nou, a demonstrat că are voce. Într-o postare pe Instagram, băieţelul stă pe blatul de la baie, lângă ghiuvetă şi vorbeşte cu mama sa. Andreea Mantea îl roagă să cânte pentru a le arăta şi prietenilor săi ce talentat e.

David nu s-a ruşinat şi imediat a început să fredoneze un cântecel învăţat la grădiniţă, despre mămica şi tăticul său.

„Mama mă alintă

Mă sărută într-una

Tata mă priveşte

Vai, ce copilaş!”, cântă David.

Andreea Mantea râde pe tot parcursul filmării, se amuză şi e mândră de băieţelul său. Vedeta a scris pe Instagram că o să îl facă cântăreţ, decizia luând-o împreună cu Cristi Mitrea, tatăl lui David. Se pare că cei doi se înţeleg minunat de dragul micuţului.

„M-am hotărât! Cântăreţ îl facem!”, a notat Andreea Mantea.

https://www.instagram.com/p/BoKQ9_8Hse3/?hl=ro&taken-by=andreeamantea

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea încă formează o familie

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au despărţit în urmă cu ani de zile, dar acum, de dragul fiului lor, au îngropat securea războiului şi au o relaţie bună. Nu formează un cuplu, ci o familie pentru ca David să nu vadă tensiunile dintre ei. Luptătorul MMA este topit după micuţ, cei doi petrec mult timp împreună!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro