Delia a împlinit 37 de ani

Astăzi, 7 februarie, Delia împlinește 37 de ani și își sărbătorește ziua de naștere la filmările pentru emisiunea iUmor, care va fi difuzată, în curând, la Antena 1. Vedeta și-a făcut o listă lungă cu cadourile pe care și le-ar dori să le primească de ziua ei, astfel încât cei care vor să-i ofere o mică atenție să nu se mai gândească.

Nu vrea nici genți scumpe, nici haine și nici pantofi. Delia are o listă lungă cu dorințe de cadouuri total neobișnuite. Cine și-ar dori de ziua lui să primească detergent sau vitame?! Delia! Da, da, nu este o glumă, sunt chiar ideile cântăreței.

„Mi-aș dori lucruri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu. Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos', a spus Delia.

Mai mult, Delia a spus și ce lucruri nu vrea să primească de ziua ei. Artista nu-și dorește să primească haine sau ursuleți de pluși, dar nici obiecte cu valoare sentimentală. „Nu-mi luați haine, pentru că nu o să-mi luați nimic drăguț, voi o să considerați că îmi luați ceva ce o să mi se potrivească și nu va fi așa! Să nu îmi luați cadouri drăguțe cu valoare sentimentală, cum ar fi o broșă de la bunica și nici păpușele sau ursuleți, pentru că nu am ce să fac cu ei, de obicei se strâng în portbagaj. Mi-aș dori lucruri pe care le pot folosi, consuma, de care mă pot bucura, nu doar să mă uit la ele', a spus sărbătorita.

Citește și: Delia încearcă să renunţe la dulciuri. Ce sacrificii face pentru a nu se îngrăşa

Citește și: Delia a dat mii de euro pe două perechi de încălțăminte: 'Dependentă'

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro