Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu pornesc în căutarea factorului X

Publicat pe

Pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al megashow-ului X Factor' sunt în plină desfăşurare, noua generaţie de juraţi pornind în căutarea factorului X. Duminica aceasta, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, încep audiţiile cu juriul X Factor.

juriu1

 

Cei trei artişti sunt în premieră în această formulă într-un show de divertisment, iar Ştefan Bănică este pentru prima dată în rol de jurat: E prima dată când colaborăm şi nu e vorba de orice emisiune, ci chiar de X Factor, care este un proiect de mare anvergură şi responsabilitate, pentru că vorbim de o selecţie de talente la nivel naţional şi de un drum în viaţă, care poate schimba în mod fericit destinul pentru unii dintre concurenţi. X Factor nu e doar despre muzică, e despre oamenii care îi dau viaţă. Nu e doar despre voci. Nu e doar despre un învingător. E spectacolul căutării lui. Vreau să găsesc mai mult decât o voce. Vreau să găsesc un artist rebel, diferit!'

 

Având deja trei ani de experienţă în fotoliul de jurat, Delia spune despre noul sezon: X Factor este despre bucurie, despre arta de a seduce publicul, de a-l face pe telespectator să se desprindă din realitatea cotidiană şi să se transpună în această lume strălucitoare. <> este ceea ce aşteptăm de la concurenţi. Ştiu că nu-i uşor. Dar un om valoros, mai devreme sau mai târziu, va fi remarcat. Noi, cu X Factor, oferim o scurtătură spre celebritate'.

 

Horia Brenciu are un sfat pentru viitorii concurenţi: În muzică nu reuşeşti decât dacă iubeşti. Inima mea spune că anul acesta adevărata valoare va fi la X Factor. Acest show e mai mult decât am jurizat şi antrenat eu. E mai complex, mai elaborat. Cei care vin la acest concurs trebuie să plece, dacă nu cu un titlu şi cu premiul aferent, cel puţin cu un sfat bun. Finalul trebuie să-i găsească mai buni, mai valoroşi, mai siguri pe ei şi cu o imagine mai bună despre ei inşişi. Oricum, sunt convins că juriul se va ocupa de asta.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter