Cum arată Dorel din Las Fierbinți după ce a slăbit enorm, în doar 6 săptămâni: "S-a slăbit, da’ s-a și chinuit"

Publicat pe

Dorel din Las Fierbinți s-a apucat de sport și dietă și este alt om! Lăsând gluma la o parte, actorul Mihai Rait a îmbrățișat de ceva vreme un stil de viață sănătos, a slăbit și arată total diferit, iar mărturie stau fotografiile pe care le-a postat pe Instagram.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dorel din Las Fierbinți a descoperit mersul la sala de antrenament în urmă cu aproape două luni, iar de atunci și până acum a suferit mai multe schimbări. Rezultatele se văd după numai câteva săptămâni și sunt demonstrate chiar de pozele din online.

Cum arată Dorel din Las Fierbinți după ce a slăbit enorm, în doar 6 săptămâni: "S-a slăbit, da s-a și chinuit"Cum arată Dorel din Las Fierbinți după ce a slăbit enorm, în doar 6 săptămâni: "S-a slăbit, da s-a și chinuit"

Cum arată Dorel din Las Fierbinți după dietă și sală

Vedeta de la Pro TV a distribuit câteva imagini cu rezultatele pe care le-a obținut după numai șase săptămâni în sala de antrenament.

Dorel din Las Fierbinți a primit numeroase aprecieri de la fani și multă lume care îl îndrăgește îi laudă performanțele și îl încurajează să continue.

„Înainte și după 6 săptămâni. S-a slăbit da s-a și chinuit. Se și continuă treaba', a scris Dorel din Las Fierbinți pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care se vede clar schimbarea.

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina divorțează, la 4 ani de la nuntă.Au împreună o fetiță

Citește și: Pepe a făcut primele declarații, după ce a devenit tată a treia oară: ‘Le-am dat imagini cu băiețelul

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele

Dorel din Las Fierbinți, dezvăluiri despre viața personală

Mihai Rait este împlinit din punct de vedere profesional, mai ales că are o familie care se mândrește cu realizările sale. De 10 ani este actor în celebra producție de la Pro TV, Las Fierbinți, și unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial.

Nu demult, Mihai Rait povestea despre copilăria sa și dezvăluia că a avut probleme serioase cu somnul, era somnambul și nu puține au fost momentele în care familia l-a găsit alergând noaptea prin curte sau alergând găinile cu cuțitul.

„Sunt mândri, dar vor mai mult, să apar mai mult. Îşi doresc să apar mai mult şi să nu-l mai bată Bobiţă tot timpul. Şi mama era cu „să nu-ţi mai dea în cap că tu ai avut o problemă când erai mic”.

Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut. Am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea.

În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică-miu.

Într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: „Mamaie, adu, bre găina să o tai!”', a spus actorul pentru adevarul.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter