Dorian Popa nu poate deveni tată acum. Ce îl împiedică pe artist să facă un copil cu Claudia Iosif

Publicat pe

Dorian Popa îşi doreşte ca la un moment dat, atunci când va veni timpul, să aibă un copil cu Claudia, cea pe care o consideră deja soţia lui. Momentan nu poate face acest pas important, are motive întemeiate. Cântăreţul a spus că un copil reprezintă o mare responsabilitate!

De aproximativ şapte ani de zile, Dorian şi Babs se iubesc. Îşi doresc să facă şi un copil, însă nu a venit acel moment. Artistul, invitat la Interviurile VIVA!, a explicat că acum i-a destul de multe suplimente şi acest lucru îl împiedică să devină tată. Este destul de matur privind acest subiect şi în momentul în care va face acest pas vrea să facă analize, să aibă totul sub control.

„Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel…

Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior.”, a declarat Dorian.

 

Dorian Popa se căsătoreşte de nevoie

Cântăreţul şi Claudia Iosif, BABS după cum o cunoaşte toată lumea, au o relaţie de aproximativ şapte ani. S-au maturizat şi au evoluat împreună şi nu simt că un act i-ar uni şi mai mult. Căsătoria o vor face când va fi necesar!

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter