Drama neștiută a Ramonei Olaru de la Neatza: "M-am născut prematur. Au fost multe încercări să..."

Publicat pe

Pe 17 noiembrie, de Ziua Mondială dedicată copiilor născuți prematur, Ramona Olaru a dezvăluit că este și ea unul dintre copiii care nu au avut un bun start în viață și a luptat din greu să supraviețuiască.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru a păstrat mulți ani un secret, care a fost dezvăluit de colegul Dani Oțil, chiar în timpul emisiunii Neatza de pe 17 noiembrie. Acesta a ținut să-i ureze și ei 'La mulți ani', de Ziua Mondială dedicată copiilor născuți prematur, și nimeni nu înțelegea de ce, în primă fază.

'La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit', a spus Dani la începutul emisiunii.

Astfel, după ce Dani a dezvăluit acest secret, Ramona a povestit că a venit pe lume la sapte luni: „Au fost prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Pot să spui că sunt o luptătoare', a afirmat aceasta.

Dani Oțil a continuat discuția și a mărturisit că este suprins de faptul că, deși este născută prematur, fosta iubită a lui Cuza este destul de înaltă. „Ești destul de lungă, mi se pare o minune a medicinei la Slobozia și a echipamentelor de atunci. Bravo!„, a spus Dani.

Drama neștiută a Ramonei Olaru de la Neatza: "M-am născut prematur. Au fost multe încercări să..."Drama neștiută a Ramonei Olaru de la Neatza: "M-am născut prematur. Au fost multe încercări să..."

Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă

La 26 de ani, Ramona Olaru arată senzațional și este una dintre cele mai curtate femei din România. Înainte de a deveni celebră, însă, arăta cu totul diferit. În urmă cu șapte ani, Ramona era brunetă și încă nu apelase la nicio intervenție estetică.

Înainte de a fi colegă cu Răzvan și Dani, unde a înlocuit-o pe Flavia Mihășan, aflată în concediu de maternitate, Ramona a făcut parte din echipa emisiunii „Prietenii de la 11”.

Dar înainte, însă, de televiziune, Ramona Olaru era o tânără ambițioasă, studentă la Agronomie, având un look complet diferit. În 2013, vedeta era brunetă, aborda un cu totul alt stil vestimentar și nu apelase încă la chirurgul plastician. Interesant este că Ramona a participat la casting la Neatza cu Răzvan și Dani în anul 2013, însă fără succes la vremea respectivă.

Ramona Olaru a renunțat cu timpul la brunet, devenind blondă și a apelat la intervenții estetice, fiind deschisă în această privință. Și-a pus silicoane, și-a mărit buzele, iar anul trecut, imediat după ce a divorțat, vedeta a călcat pragul medicului estetician pentru corectarea ridurilor nazogeniene.

Citește și:

Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi”/ EXCLUSIV

Întâlnire de gradul zero între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a vrut să-l facă gelos. Ce s-a întâmplat în Istanbul

Șerban Copoț a devenit tată a treia oară. Soția prezentatorului de la iUmor a născut o fetiță: 'Sunt copleşit de emoție'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter