După Realitatea TV, un alt post de televiziune a fost închis de CNA. Ce emisiuni interzise erau difuzate

Publicat pe

6TV, fosta televiziune a lui Serghei Mizil, se va închide peste doar câteva zile. Este cel de-al doilea post TV căruia CNA nu-i mai prelungește licența, primul fiind Realitatea TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Postul de televiziune local se va închide peste doar câteva zile, pentru că Consiliul Național al Audiovizualului nu le-au mai prelungit licența. Motivul pentru care 6TV se închide este conținul difuzat, dar și faptul că Olga Croitoru, actualul proprietar, i-a mințit pe cei de la CNA în legătură cu ce intra pe post, potrivit paginademedia.ro.

Cospirații, emisiuni cu tarot, reclame la slujbe cu vindecări miraculoase sau reclame nemarcate la medicamente au fost doar câteva aspectele care au convins forul să voteze contra prelungirii licenței audiovizuale a televiziunii. Olga Croitoru a preluat stația de la Seghei Mizil, acum câțiva ani.

Postul 6TV trebuie să își înceteze emisia pe 19 mai, când va expira licența actuală, aceasta fiind obținută în anul 2011.

„Consider că ne-ați mințit și sunteți de rea-credință. Nu este posibil să ne păcăliți. Ne-ați spus că este emisiune de pilates, ce pilates e aici?', după cum a remarcat chiar șefa CNA, Monica Gubernat, în timpul discuțiilor ce au precedat votul. Decizia s-a luat cu unanimitate de voturi, iar discuția a durat mai bine de o oră.

Postul mai avea în grilă titluri de emisiuni ca: „Alchimia conspirației', „Teoria conspirației', „Turism, spiritualitate, autocunoaștere', „Puterile secrete', „Kathartics' sau „Misterele vieții-Misterele sănătății'. Doi reprezentanți 6TV prezenți la CNA pentru prelungire au negat faptul că există astfel de emisiuni la postul lor.

Citește și: Realitatea TV s-a închis. CNA nu a prelungit licența postului

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter