Elena Gheorghe, despre al treilea copil: "Îl așteptăm cu brațele deschise"

Publicat pe

Elena Gheorghe nu spune „nu” unui al treilea copil! Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Nicole Cherry, însărcinată în cinci luni și a recunoscut că ar fi fericită să fie și ea mămică din nou. Elena Gheorghe spune că îl așteaptă cu brațele deschise pe al treilea copil, dacă decide să vină în familia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 35 de ani, Elena Gheorghe este mama a doi copii, un băiețel de 10 ani și o fetiță de 4 ani. Cântăreața este căsătorită din 2011 cu Cornel Ene și au o căsnicie discretă și fericită, iar în familia lor este oricând binevenit un al treilea copil.

Elena Gheorghe, despre al treilea copil: "Îl așteptăm cu brațele deschise"Elena Gheorghe, despre al treilea copil: "Îl așteptăm cu brațele deschise"

Elena Gheorghe a postat pe Instagram, o fotografie în care apare cu mâna pe burtica de gravidă a lui Nicole Cherry.

O vorbă veche spune că dacă atunci că mâna sarcina unei viitoare mămici, ai putea rămâne și tu însărcinată, în curând. Elena a declarat senină că dacă se ia, așteaptă cu nerăbdare un nou membru în familie.

„Și dacă se ia, îl așteptam pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!❤️', a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei cu Nicole Cherry.

'Sunteti superbe amândouă! ❤🥰/ Sa va trăiască Amelie si Nico!!!/  Elena, esti ca o Barbie in marime naturala iar Nicole, new generation, este pur si simplu adorabila 😍/ Sa fie sănătoși si fericiti !!!❤️', au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională de logodnă.Cum au sărbătorit

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti fac nuntă cu sarmale, în Miami.Când va avea loc evenimentul

Citește și: Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina:„Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani’

Elena Gheorghe și Cornel Ene au aniversat 9 ani de căsnicie

Pe 8 iulie 2021, Elena Gheorghe (35 de ani) și soțul ei, Cornel Ene (38 de ani), au aniversat nouă ani de la nuntă.

„Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010. În anul următor, am programat logodna de ziua noastră, care coincide cu ziua mea de naștere. A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă.

Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut. Am fi vrut ca, la un eveniment atât de important al vieții noastre, să ne putem concentra mai mult pe noi, pe invitați și pe bucuria acelei zile', declara artista în trecut pentru VIVA!.

„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături.

Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui. Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el.

A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul. Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri', a mai spus atunci.

Elena și Cornel s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga. La nuntă, cuplul a avut 670 de invitați.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter