Elena Gheorghe, schimbare de look pentru videoclipul piesei „Turboman”

Publicat pe

De 8 martie, Elena lansează „Turboman', iar pentru videoclip a bifat o schimbare de look şi a acceptat să-şi schimbe nuanţa roşcată a părului în negru. Piesa compusă de Alex Pelin și Adi Colceru are un sound nou, iar vocea puternică, inconfundabilă a artistei sunt completate de o poveste regizată de NGM Creative, în care protagoniștii caută echivalentul sentimentelor în culori, iar finish line-ul cursei este iubirea.

 

 

„Mi-a plăcut ideea din spatele piesei «Turboman»”, m-a atras povestea foarte tare. «Turboman» este despre dragoste, suflete pereche și ceea ce implică drumul spre acestea, o lupta despre regăsire și cucerire', spune Elena.

Pe platoul de filmare artista s-a simțit foarte bine, deși a primit provocarea de a-și schimbă look-ul.

 

Elena Gheorghe schimbare de look pentru videoclipul Turboman

Elena Gheorghe schimbare de look pentru videoclipul Turboman

„M-am simțit foarte ciudat pentru că sunt de foarte mult timp roșcată și mi-a luat ceva să mă obișnuiesc. Filmările au durat 12 ore și ne-am organizat foarte bine pe platou cu echipa NGM. Au fost cele mai relaxante filmări de clip la care am participat', adaugă Elena.

De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum Ecou', „Disco Romancing, „The Balkan Girls',  „Mamma mia', 'Până dimineață', care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decât atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări că Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese că Midnight Sun' și Senor Loco'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter