Elena Merișoreanu, atac dur la adresa Mariei Dragomiroiu: "Nu poți să spui că ai pensia mică..."

Publicat pe

După ce Maria Dragomiroiu s-a plâns că, după 40 de ani de muncă, încasează o pensie de 1200 de lei, colega ei de breaslă Elena Merișoreanu i-a dat o replică acidă…

Pensiile artiștilor au fost întotdeauna un subiect sensibil, și nu o dată aceștia au fost acuzați că au venituri mici după ce se retrag din activitate deoarece nu-și declară veniturile și, evident, cotizațiile sunt mici. Iată că recent, Elena Merișoreanu i-a dat o replică usturătoare Mariei Dragomiroiu, după ce artista în vârstă de 63 de ani a intrat în direct la emisiunea „Răi, da’ buni', de la Antena Stars, unde a povestit că, după o viață de muncă, are o pensie de doar 1.200 de lei.

„Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost. Eu nu știu să fie angajată la un ansamblu în București. Ea a cântat ca liber profesionist. Eu am peste 30 de ani de muncă de la Rapsodia Română, iar atunci când alții câștigau bani cu poala, iar noi aveam sâmbăta și duminica câte-o nuntă, nu puteam să mergem. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul', a declarat Elena Merișoreanu, la Agenția Vip, dând de înțeles că mulți artiștiau câștigat sume imense, pe care nu le-au declarat, de pe urma unor petreceri private.

Elena Merișoreanu, atac dur la adresa Mariei Dragomiroiu: "Nu poți să spui că ai pensia mică..."Elena Merișoreanu, atac dur la adresa Mariei Dragomiroiu: "Nu poți să spui că ai pensia mică..."

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter