Ellie White - Cum a devenit o vedetă activistă

Publicat pe

Ellie White se alătură vedetelor care sprijină diverse cauze, artista fiind sensibilizată de problemele copiilor orfani şi ale câinilor fără stăpân.

 

Mamă a unui băieţel de un an şi trei luni, solista se implică în susţinerea unor programe de ajutorare a copiilor orfani şi a celor cu grave probleme medicale din centre specializate.  A donat până în prezent bani, a participat la maratoane caritabile şi a cântat gratis la serbările micuţilor.

Ellie White -  Cum a devenit o vedetă activistăEllie White -  Cum a devenit o vedetă activistă

 

De asemenea, Ellie White s-a implicat până acum în zeci de acţiuni de salvare a câinilor fără stăpân, donând bani şi căutând oameni cu suflet care să îi adopte.

 

Zilele trecute, cântăreaţa a manifestat împotriva programului de eutanasiere a câinilor fără stăpân şi a atras din nou atenţia asupra importanţei sterilizării şi adopţiei patrupedelor.

 

„Sper ca, în timp, românul să înceapa să aprecieze viaţa şi să realizeze că, dacă aruncă un animal în stradă, nu au scăpat de acel animal, ci doar şi-au încărcat conştiinţa cu o fapta inutilă. Visul meu este de a construi un adăpost decent pentru animale. Și am speranţa că voi putea realiza acest lucru într-o bună zi. Mă doare inima să văd atâtea suflete nevinovate suferind', declară Ellie White.

 

Ellie a conştientizat problema câinilor fără stăpân în urmă cu câţiva ani, când a aflat de la o fană de-a ei de situaţia unei căţeluşe aruncată în stradă de stăpâni.

 

„Am văzut pe facebook strigătul disperat al unui copil de a ajuta o căţeluşă de pe strada ei care stătea lângă o poartă. Dincolo de poarta aceea era mama căţelusei, concluzia fiind că oamenii de dincolo de poarta nu au mai dorit-o şi au lăsat-o pradă sorţii, aruncând-o in strada. Cum căţeluşa nu ştia altă viaţă în afara celei din curte de lângă mama ei, a stat lipită de poarta zile în şir. Oamenii care treceau pe lângă ea nu numai că nu au ajutat-o, dar o şi băteau cu picioarele şi cu bâtele. La momentul respectiv nu aveam relaţii la adăposturi, aşa că am întrebat printre prietenii mei care se ocupau deja cu ajutorarea animalelor. Am primit numărul de telefon al unui adăpost privat din Bucureşti. Am sunat să mă interesesz dacă mai au locuri disponibile, iar, în momenul în care am primit confirmarea, am pornit spre căţeluşă, am urcat-o în maşina şi am dus-o la adăpost. Era speriată, înfometată şi groaznic de slabă. De atunci am încercat să ajut cât de multe animale am putut. Pentru asta am şi creat o pagina de facebook, ‚Life for animals', povesteşte Ellie White. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter