Elliot Page și Emma Portner divorțează după 3 ani de căsătorie

Publicat pe

Elliot Page, starul filmului „Juno' şi al serialului „The Umbrella Academy', şi coregrafa Emma Portner divorţează după trei ani de mariaj. Eliott a anunţat în luna decembrie că este transgender.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Conform actelor depuse la tribunal și obținute de Page Six, Eliott Page a depus actele de divorț marți, 26 ianuarie, la Curtea Supremă din Manhattan.

Elliot Page și Emma Portner au confirmat prin intermediul unei declarații comune că divorțează. „După ce ne-am gândit mult și am analizat cu atenție, am luat decizia dificilă de a divorța, după separarea noastră în vara trecută. Avem cel mai mare respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați', se arată în declarația cuplului.

Eliott Page a dezvăluit pe Instagram că este transgender

Eliott Page, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut ca Ellen Page, odată cu rolul din „Juno' (2007), pentru care a fost nominalizat la Oscar. Pe 1 decembrie 2020, a dezvăluit pe Instagram că este transgender, după ce în 2014 a anunțat că este gay.

„Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Să fi ajuns în acest punct din viața mea', a scris Eliott.

Citește și:

Ce să nu faci de Luna Plină din 28 ianuarie 2021. Cum afectează fiecare zodie

Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: „Ea e o mare…”

De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec: „Oamenii nu se schimbă”

Totodată, actorul și-a exprimat „recunoștința pentru persoanele care l-au susținut' în călătoria sa. „Nu știu de unde să încep să exprim cât de remarcabil mă simt știind că mă iubesc suficient de mult încât să fiu așa cum îmi doresc. (…) Am fost inspirat de atât de multe persoane din comunitatea trans.
Vă mulțumesc pentru curaj, generozitate și pentru că luptați fără oprire pentru ca lumea să devină un loc mai inclusiv și cu mai multă compasiune. Voi oferi orice sprijin este necesar pentru ca noi să devenim o societate mai iubitoare și egală.', a scris actorul pe Instagram.

Emma Portner și-a arătat și ea susținerea față de Elliot.

„Sunt atât de mândră de Elliot Page. Oamenii trans, queer, non-binari sunt un dar pentru această lume. Vă cer și răbdare, intimitate, și să vă alăturați mie în a susține viețile persoanelor trans în fiecare zi. Existența lui Elliot este un dar în sine', a scris Emma Portner pe Instagram.

Elliot Page va continua să joace rolul Vanya Hargreeves în „The Umbrella Academy', serial Netflix despre o familie de supereroi, unul dintre show-urile de succes ale serviciului de streaming, potrivit News.ro.

Emma Portner, dansatoare şi coregraf în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit cu Page în 2018. Prima apariție a cuplului pe covorul roșu a avut loc în luna septembrie a anului 2017, la premiera din Los Angeles a filmului Flatliners.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter