Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: "Ea e o mare..."

Publicat pe

Divorțul lui Petre Roman a luat pe toată lumea prin surprindere la acea vreme. Fostul premier al României și Mioara Roman păreau să aibă unul dintre cele mai trainice cupluri din politică. Însă, dragostea i-a luat mințile lui Petre Roman și a decis să își refacă viața cu artista Silvia Chifiriuc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată că a venit momentul adevărului. A fost Silvia Chifiriuc cea care i-a spart casa lui Petre Roman? Fostul premier al României a fost invitatul jurnalistei Denise Rifai în emisiunea ei, acolo unde a dat cărțile pe față. A recunoscut, în sfârșit, ce a dus la încheierea mariajului după mai bine de 30 de ani.

Cu toate că fiica sa, Oana Roman, l-a pus adesea la zid și l-a criticat, Petre Roman nu a dorit să ofere acum vreun detaliu neplăcut despre mama Oanei. În această perioadă, fosta lui soție trece prin momente cumplite din cauza bolii care o macină. Nu se mai poate descurca singură, are constant nevoie de sprijin.

Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: "Ea e o mare..."Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: "Ea e o mare..."

Petre Roman spune adevărul despre divorțul de Mioara

Aflat în fața lui Denise Rifai, Petre Roman a fost mai sincer ca niciodată. A vorbit atât despre Mioara, fosta lui soție, cât și despre adevăratul motiv care a stat în spatele divorțului. Spre surprinderea multora, nu Silvia Chifiriuc, actuala lui soție, este motivul pentru care a decis să se despartă de Mioara Roman.

'Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus', a declarat Petre Roman despre Mioara Roman.

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

Citește și: Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împace

Citește și: De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec:„Oamenii nu se schimbă'

Citește și: Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: „Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj”

Cum a început relația lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc

Cu toate că mulți l-au pus la zid, fostul premier susține că mariajul cu Mioara scârțâia deja, atunci când a început relația cu Silvia. Deși îi desparte o diferență de vârstă, nu tinerețea sau frumusețea cântăreței l-ar fi atras la ea.

Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele', a mai declarat fostul premier al României, în emisiunea lui Denise Rifai.

Ce spunea Silvia Chifiriuc despre soțul ei

Despre perioada de început a relaţiei lor, Silvia a povestit că nu i-a fost foarte uşor, având în vedere notorietatea lui Petre Roman și faptul că venea după o căsnicie de 34 de ani:

„Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter