Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: "Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj"

Publicat pe

Catinca Roman a făcut recent mărturisiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei vitreg, Petre Roman, dar și despre relația pe care o are acum cu Oana, sora ei mai mică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman a mărturisit recent ce relație a avut, de fapt, cu tatăl ei vitreg, Petre Roman, dar și cum stau lucrurile între ea și Oana, sora ei, acum. De-a lungul timpului, fiica cea mică a fostului premier al României a povestit că tatăl ei îi mai administra și corecții fizice din când în când, iar acum, Catinca a confirmat acest lucru.

'Așa e, pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea! În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural', a povestit Catinca Roman, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

Fiica vitregă a fostului premier a mărturisit acum ceva vreme și ce impact negativ a avut, la vremea respectivă, alegerea ei de a face un copil fără să fi fost căsătorită.

„A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea”, a spus Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: "Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj"Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: "Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj"

„Cu Oana n-am prea vorbit”

Dacă, pe vremuri, Catinca și Oana Roman au fost în relații foarte apropiate, acum lucrurile stau cu totul altfel… Sora mai mare a mărturisit că nu s-a mai văzut de ceva vreme cu Oana, unul dintre motive fiind și pandemia de coronavirus.

'Cu Oana n-am prea vorbit. Am evitat să merg la ei pentru că mama are probleme de sănătate și nu am vrut să ducem virusul dintr-o parte în alta', a spus Catinca.

De altfel, creatoarea de modă a mărturisit că, în ultimul timp, nu s-a mai văzut nici cu fiica ei, Calina, iar asta deoarece îl are în îngrijire pe tatăl ei biologic, care se află în grupa de risc, din cauza vârstei…

„În izolare, am stat singură, Calina, la fel, ne-am văzut de două ori, de la distanță. A fost cel mai greu moment. Eu îl am pe tata, care e în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături. La el am mers mai des', a conchis aceasta.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicală

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Oana și Catinca Roman au fost apropiate în copilărie

Acum ceva vreme, Oana Roman a dezvăluit că sora sa Catinca a avut mare grijă de ea în copilărie. Era o diferenţă mare de vârstă, de 9 ani, iar aproape de adolescenţă au apărut primele neînţelegeri între ele. Catinca putea ieşi în oraş, la petreceri, avea vârsta potrivită, în timp ce Oana era trimisă în camera ei, căci încă era încă destul de mică pentru lumea mondenă.

„Diferenţa de vârstă dintre mine şi Catinca este foarte mare, de 9 ani. Având un bebeluş mic în casă, Catincăi i-a plăcut foarte mult să mă bibilească, să aibă grijă de mine. Tatăl Catincăi venea la mine în casă, acesta a fost norocul. Tata a avut grijă de Catinca ca şi cum era copilului lui, deşi în acte nu îi purta numele. Eram din generaţii diferite, eu am avut frustrări, când eram mai mică, nu puteam merge la petreceri. La un moment dat, diferenţa de vârstă nu a mai contat. Mama este foarte deşteaptă şi a reuşit să ne împace pe toţi. Tatăl Catincăi este un om la care eu ţin foarte mult. El contează foarte mult în familia noastră', a spus Oana în emisiunea „Oana punct Roman'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter