Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împace

Publicat pe

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează l-a luat prin surprindere chiar și pe Petre Roman, iar reacția lui nu a întârziat să apară. Ce discuție a avut Oana Roman cu tatăl ei, după ce a fost părăsită de bărbatul cu care are un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, Oana Roman a anunțat că divorțează de Marius Elisei, bărbatul cu care are o fetiță. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe tatăl ei. Oana Roman a dezvăluit care a fost reacția lui Petre Roman atunci când a aflat că divorțează de Marius Elisei.

Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împaceReacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împace

Tatăl vedetei s-a oferit să o ajute să se împace cu Marius Elisei, însă aceasta l-a refuzat. Oana Roman nu a dorit ca Petre Roman să se amestece în problemele sale amoroase, ba chiar vrea să îi arate că se poate descurca singură și că este suficient de puternică să treacă cu capul sus pe acest hop din viața ei.

„M-a întrebat doar Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție? Și i-am spus: Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii. (…) Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK', a spus Oana Roman .

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman și despre afacerea familiei: „Financiar, îmi merge bine'

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv”

Citește și: Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitate. Din ce motive se ceartă

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei divorțează

Recent, Oana Roman a dat cărțile pe față, mărturisind care au fost, de fapt, motivele care au dus la despărțirea de Marius Elisei. Invitată la Emisiunea Andreei Mantea, vedeta a povestit, copleșită de emoții, de ce ea și Marius au decis să pornească pe drumuri separate.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment dat, se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni', a mărturisit Oana Roman, la emisiunea Trăiri cu Andreea Mantea.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter