Emil Rengle a fost eliminat de la Ferma. Jorge l-a învins la proba fierăstrăului

Publicat pe

În urma duelului spectaculos de joi seară, dintre Jorge și Emil Rengle, câștigătorul ultimului sezon 'Românii au talent' este al doilea fermier care parăsește Ferma. Jorge a reușit să se impună la final, după ce proba fierestrăului i-a dat mari bătai de cap coregrafului.

Dezamăgire pentru fanii lui Emil Rengle, care, convinși de triumful acestuia în ultimul sezon 'Românii au talent', erau siguri de reușita acestuia la Ferma. În urma duelului spectaculos de joi seară, dintre Jorge și Emil Rengle, coregraful este al doilea fermier care parăsește Ferma.

Emil Rengle Ferma

Emil Rengle la duel

 Jorge, sfătuit de bunul său prieten Moroșanu, și-a ales la duel proba de forță, mizând pe faptul că este mult mai puternic decât adversarul său. Totuși, Jorge a descoperit în câștigătorul ultimului sezon Românii au talent, că nu este așa firav pe cât pare. Jorge a reușit să se impună la final, după ce proba fierestrăului i-a dat mari bătai de cap coregrafului.

Emil Rengle Ferma

Jorge l-a învins pe Rengle la duel, sfătuit de prietenul său, Moroșanu

În ce voia Emil Rengle să investească banii, dacă ar fi câștigat Ferma

Emil provine dintr-o familie religioasă, iar părinții săi și-au dorit ca el să devină preot. A descoperit devreme că dansul îi este refugiu, iar această pasiune l-a purtat prin întreaga lume, ajungând să câștige bani din pasiunea sa. În cazul în care ar fi câștigat Ferma, urma să doneze premiul către o organizație care sprijină tinerii dependenți de droguri.

'Am început să dansez la 7 ani și nu m-am mai oprit de atunci. Am știut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată ușor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toți cei care sunt sau se simt diferiți, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înșiși', a mai declarat Emil.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Lovitură grea pentru Valentina Pelinel! Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Brigitte Năstase a avut probleme mari cu fostul soț. Ovidiu Torj i-a făcut viața un calvar: 'Eram mutilată'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter