Eugenia Șerban a învins de două ori cancerul: "Încă nu sunt împăcată cu Dumnezeul meu, pe care l-am considerat, înainte de boală, partenerul meu de viață"

Publicat pe

Despre Eugenia Șerban se poate spune că a trecut prin Iad, iar acum s-a întors mai putenică și mai hotărâtă să lupte pentru viață ca niciodată. A reușit să învingă de două ori cancerul, se recuperează încet, încet și se pregătește psihic pentru o nouă intervenție chirurgicală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Eugenia Șerban povestea pentru VIVA! cum a început lupta ei pentru viață.

„Cancerul nu doare, cancerul doare numai în faze terminale. E o boală perfidă, e o boală care te lovește cu zâmbetul pe buze, când deja o simți, nu mai ai cu cine lupta. Eu nu am simțit cancerul. Am avut noroc. L-am descoperit la timp, în fază incipientă. Dar tratamentele sunt dure. Auzi cuvântul cancer în fiecare zi și trebuie să te obișnuiești cu acest cuvânt. Acum și-a pierdut puterea în fața mea. Nu mai are aceeași rezonanță, nu mă mai sperie. Știu că pot să lupt cu el și știu că l-am învins. A fost cel mai de temut dușman cu care am luptat  în  această viață. Și am ieșit învingătoare.”, spunea Eugenia Șerban atunci.

Iată că, la mai bine de un an de când a aflat că două tipuri de cancer îi amenință viața, Eugenia Șerban are zâmbetul pe buze și este încrezătoare că totul va fi bine. Se pregătește pentru o nouă operație, pe 14 septembrie.

'Știam că va mai fi o intervenție, dar în urma chimioterapiei a apărut și cea de-a doua, pe care o voi face pe 14 septembrie. Nu sunt atât de complicate, dar sunt operații. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea. Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afara Bucureștiului, acolo unde opera chirurgul meu. A fost ok, cu mici reserve. Perioada de izolare a fost grea, căci toată lumea se comport cu tine de parcă ești lepros, asta până vine rezultatul negativ', a spus Eugenia Șerban în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Eugenia Șerban a învins de două ori cancerul: "Încă nu sunt împăcată cu Dumnezeul meu, pe care l-am considerat, înainte de boală, partenerul meu de viață"Eugenia Șerban a învins de două ori cancerul: "Încă nu sunt împăcată cu Dumnezeul meu, pe care l-am considerat, înainte de boală, partenerul meu de viață"

Lupta a fost groaznică până acum, dar a ieșit din această experiență mai puternică decât a fost vreodată.

'Trecând printr-o astfel de perioadă, nu cred că mă mai poate schimba nimic. În viața mea nu va mai există 'nu pot', căci mi-am dat seama că se poate. Acum am învățat să mă iubesc mai mult, să petrec mai mult timp cu mine și să nu mai las pe mâine orice lucru care m-ar putea bucura azi', a mai mărturisit actrița.

Eugenia Șerban mărturisește că încă nu poate înțelege de ce i s-au întâmplat toate aceste nenorociri ei.

'O să merg la biserică la un moment dat, atunci când voi simți, pentru că încă nu sunt împăcată eu cu Dumnezeul meu, pe care l-am considerat până am aflat că am două cancere, partenerul meu de viață. Sunt convinsă că a fost lângă mine, dar mai întâi trebuie să mă împac eu cu mine și după cu El', a mai spus Eugenia Șerban.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter