EXCLUSIV! Motivul pentru care Keo şi Misty au ascuns naşterea fetiţei: "Am preferat să..."

Publicat pe

Keo şi Misty au devenit pe data de 27 decembrie părinţii unei fetiţe! Cei doi trăiesc acum cele mai fericite momente! Iată ce a declarat artistul în legătură cu ascunderea unui aşa eveniment important din viaţa lor! 

Pe data de 27 decembrie, după Crăciun, Alexandra a adus pe lume fetiţa la o clinică privată. Nu a născut natural, ci a optat pentru o operaţie de cezariană. Fetița celor doi a primit nota 10 din partea medicilor. Copilul ar fi cântarit trei kilograme și ar fi măsurat 50 de centimetri.

Motivul pentru care Keo şi Misty au ascuns naşterea fetiţei

„Este adevărat şi suntem în culmea fericirii! Am preferat să rămânem discreţi pentru a putea savura liniştiţi primele zile alături de micuţa noastră!”, a spus în exclusivitate Keo pentru Revista Viva!.

Misty a ţinut multe luni sarcina ascunsă

În decembrie 2017 a ieşit la iveală faptul că Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, va deveni mamă, era însărcinată în al treilea trimestru. Întreaga perioadă a ţinut ascunsă burtica de gravidă, nu a mai ieşit aşa de des, nu s-a mai expus şi nimeni nu a bănuit că cei doi trăiesc o aşa de mare fericire. La fel au procedat şi cu venirea micuţei pe lume.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter