Femeia care nu a mai mâncat zahăr de 30 de ani. Cum arată la 70 de ani

Publicat pe

O femeie a început în urmă cu aproape 30 de ani o dietă fără zahăr, după ce a primit un diagnostic de prediabet. Carolyn Hartz, în vârstă de 70 de ani, a renunțat la zahăr din motive de sănătate, dar și pentru a se menține în formă.

C CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ultimii 28 de ani a gustat, ocazional, dulciuri, însă acestea erau fără zahăr. Ea a folosit o alternativă a zahărului, denumită Xylitol, din care a făcut ulterior și o afacere.

Femeia a reușit să se mențină în formă și datorită sportului. Face exerciții fizice aprope în fiecare zi. „Trebuie să fii atent ce mănânci, în primul rând, iar în al doilea rând, trebuie să faci mișcare', a declarat aceasta.

Bunică a patru nepoți, Carolyn recunoaște că a făcut și operații estetice, dar insistă că nu acesta e motivul pentru care a rămas tânără.

Renunțarea la zahăr poate fi un lucru destul de dificil pentru mulți, întrucât aceasta creează „dependență'. Când renunță la zahăr, mulți oameni resimt efecte secundare precum dureri de cap, irascibilitate și letargie.

Femeia care nu a mai mâncat zahăr de 30 de ani. Cum arată la 70 de aniFemeia care nu a mai mâncat zahăr de 30 de ani. Cum arată la 70 de ani

'Multe femei de peste 50 de ani cred că nu e posibil să-şi menţină o greutate rezonabilă după ce trec de acest prag al vârstei. Am vorbit cu femei care aveau 40 de ani şi care aveau copii care au spus că nu cred că pot să-şi recapate formele din tinereţe, a declarat ea, pentru Daily Mail.

Ceea ce surprinde cu adevărat la Carolyn Hartz este că la cei 70 de ani ai săi, corpul său arată tonifiat, rezistând trecerii timpului.

'Cunoaștem faptul că metabolismul nostru încetineşte pe măsură ce înaintăm în vârstă, de aceea trebuie să preluăm controlul şi să facem alegeri sănătoare, dar şi să muncim pentru asta. Cred că este foarte important să fim atenţi la ce fel de mâncare alegem, la fel cum este importantă şi cantitatea.

Să fii conştient de ceea ce mănânci este un factor important al sănătăţii tale. Dacă mănânci fără control vei avea parte de kilogramele în plus pe care nu ţi le doreşti. De fiecare dată recomand tuturor să guste din plin fiecare masă, fără grabă, ceea ce nu va aduce kilogramele nedorite, spune australianca. 

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător’/ EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble și-a găsit mașina vandalizată:„Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva’

Citește și: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere.Nu s-a îngrășat deloc!

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluire incredibilă!Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a oferit să o găzduiască, după ce a fost dată afară din casă!

Cum arată femeia care nu a mâncat zahăr timp de 30 de ani

Celor care vor să știe ce se ascunde în spatele imaginii sale perfecte, chiar şi la 70 de ani, Carolyn le oferă două sfaturi importante în legătură cu atitudinea şi dieta.

'Sunt o optimistă convinsă, chiar şi atunci când mi se dau provocări rămân pozitivă. M-am antrenat să-mi amintesc că există întotdeauna jumătatea plină a paharului, nu doar cea goală. O să râdeţi, dar mi-ar plăcea ca prezentatorii de meteo să spună «Azi va fi o zi parţial însorită» nu «Azi va fi o zi parţial înnorată». Cred că schimbarea asta de atitudine ar face ca telespectatorii să fie mai fericiţi, spune ea. 

În ceea ce priveşte dieta, Carolyn Hartz se alătură celor care ne avertizează în legătură cu consumul de zahăr.

'Nu am mai consumat zahăr de 30 de ani. A fost dificil la început pentru că eram dependentă, iar renunţarea la acest obicei cred că este principalul motiv pentru care am reuşit să am un corp sănătos şi să mă menţin în formă. Mă asigur că mânânc proteine la fiecare masă, mai ales la micul dejun. Astfel pofta dispare, povesteşte australianca. 

'Fii fericită cum eşti şi nu te mai îngrijora cu privire la vârstă. Nu asculta la ce spun alţii, trebuie să te preocupe doar propria persoană. Atitudinea este cel mai important punct al tău. Viaţa nu e perfectă, accept-o aşa cum e şi fructific-o. Nu există nici eşec, ci doar pietre de hotar în calea succesului. Nici măcar nu folosesc acest cuvânt, prefer «retragere» pentru că nu are un ton negativ. Cel mai important: antrenează-te să vezi mereu partea plină a paharului. Ziua este parţial însorită, nu înnorată, conchide Carolyn. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter