Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, despre presiunea de a avea părinți celebri: "Uneori, numele mamei face o diferență între mine și alți copii”

Publicat pe

Fiica Andreei Marin va împlini 14 ani în decembrie, este domnișoară în toată regula, independentă și sigură pe sine. Violeta a povestit, la Teo Show, despre relația cu mama ei și a dezvăluit care au fost cele mai prețioase sfaturi pe care le-a primit de la aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a povestit, în cadrul unui interviu pentru „Teo Show”, că studiază la o școală privată și se pregătește intens pentru o carieră de succes, iar mama sa o sprijină întotdeauna și îi oferă multe sfaturi prețioase.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, despre presiunea de a avea părinți celebri: "Uneori, numele mamei face o diferență între mine și alți copii'Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, despre presiunea de a avea părinți celebri: "Uneori, numele mamei face o diferență între mine și alți copii'

„Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin.

Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower.

Sunt destul de apropiată de mama. Nu am fost multe probleme pe care le discut pentru că mă descur singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta”, a declarat Violeta.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, despre presiunea de a avea părinți celebri

Adolescenta declară că este foarte mândră de Andreea Marin și de renumele pe care aceasta și l-a câștigat în public, datorită acțiunilor ei.

„Sunt foarte mândră de mama. Prima dată când am văzut-o la televizor m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face.

Cred că pe la 4-5 ani chiar am înțeles. Nu a spus niciodată că se definește prin job-ul ei sau prin fapul că este populară, ci prin acțiunile ei.”, a mai spus Violeta.

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată’

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere’.Ce destinație au ales

Citește și: Copilul vloggerului Mariciu s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ajuns la ATI:„Am crezut că-l pierdem

Andreea Marin e pregătită pentru momentul când Violeta va avea un iubit

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin dezvăluia că are o relație foarte frumoasă cu fiica ei și că își dau chiar și sfaturi și se susțin reciproc. Andreea Marin este mândră de parcursul Violetei și de notele pe care le primește la școală.

Vedeta a mărturisit că Violeta încă nu a fost abordată de băieți pentru că este încă rușinoasă, dar că se pregătește pentru acea etapă din viața fiicei ei care, totuși, este destul de aproape.

Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc‘, a spus Andreea Marin.

Vedeta a declarat că în momentul în care se va ajunge să aibă discuțiie despre băieți cu fiica ei, va fi o persoană deschisă și va comunica: „Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!‘.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter