Fiica cea mare a lui Jude Law, de o frumusețe răpitoare! Când ies împreună pe stradă, toată lumea crede că e iubita lui

Publicat pe

La 47 de ani, Jude Law are cinci copii, însă atenția publicului este captată de fiica lui cea mare, Iris. Tânăra de 19 ani este model de patru ani și amuzant este că, de câte ori iese pe stradă cu tatăl ei, oamenii cred că este, de fapt, iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Iris Law a postat pe contul ei de Instagram un selfie în care apare în costum de baie, creat chiar de ea. Fotografia a fost făcută pe insula Capri din Italia, unde Iris s-a relaxat în compania prietenului ei, modelul Jyrrel Roberts. Fotografia a strâns aproape 50 de mii de like-uri și fanii i-au lăsat sute de comentarii prin care apreciază cât este de frumoasă.

https://www.instagram.com/p/CEhUINXDp7m/?utm_source=ig_embed

Conștientă de atuurile sale fizice, Iris Law adoptă ținute provocatoare și este o prezență sexy oriunde ar merge, fiind tot timpul în atenția fotografilor. Într-o altă fotografie, postată tot din vacanța în Italia, fiica lui Jude Law apare într-o rochie de plasă, de asemenea apreciată de fani.

https://www.instagram.com/p/CEeXVRejxwn/?utm_source=ig_embed

Deși nu face carieră în actorie, Iris Law își imită părinții în mai tot ceea ce face. Recent, modelul a declarat că vrea să facă „toți copiii' până la vârsta de 30 de ani. La fel ca tatăl ei.

„Tata a fost foarte tânăr. A avut toți copiii până la 30 de ani. Mama, la fel. Ea avea, de asemenea, o față de copilaș. Nu-i pot ghici vârsta în poze. Îi spun: Ce, ai avut toți copiii până la această vârstă? Arată de 17 ani', a dezvăluit Iris Law pentru Daily Mail.

Fiica cea mare a lui Jude Law, de o frumusețe răpitoare! Când ies împreună pe stradă, toată lumea crede că e iubita luiFiica cea mare a lui Jude Law, de o frumusețe răpitoare! Când ies împreună pe stradă, toată lumea crede că e iubita lui

Din relația cu actrița și designerul Sadie Frost, de care a divorțat în 2003, Jude Low mai are doi băieți, Rafferty (23 de ani) și Rudy (17 ani). După divorț, actorul a mai făcut o fată cu modelul Samantha Burke și încă o fată cu actrița Catherina Harding.

Phillipa Coan, în vârstă de 31 de ani, i-a devenit soție lui Jude Law în mai 2019.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter