Fiica lui Hagi, pe culmile succesului. Kira joacă alături de fiul Nicolei și a primit ropote de aplauze

Publicat pe

Gheorghe Hagi este cum nu se poate mai mândru pentru reușitele profesionale ale fiicei sale. Kira este o actriță de succes, iar la ultimul spectacol de la Teatrul Nottara, Martha și George', a primit ropote de aplauze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Gică Hagi, Kira, și Johhny Alexandru, băiatul pe care compozitorului Mihai Alexandru îl are cu cântăreața Nicola, au jucat cu casa închisă în cel mai recent spectacol al Teatrului Nottara, Martha și George' .

Fiica lui Hagi, pe culmile succesului. Kira joacă alături de fiul Nicolei și a primit ropote de aplauzeFiica lui Hagi, pe culmile succesului. Kira joacă alături de fiul Nicolei și a primit ropote de aplauze

Piesa Martha și George', un spectacol în regia lui Filip Ristovski, cu o distribuție foarte frumoasă, protagoniști fiind Kira, fiica lui Gică Hagi, și Johhny Alexandru, fiul compozitorului Mihai Alexandru și al interpretei Nicoleta Nicola.

„Mi-am dorit foarte mult rolul și m-am bucurat enorm când a apărut această variantă în care spectacolul să poată fi jucat și în doi pentru că asta însemna că putem să sincronizăm mai ușor programul celor implicați.

Este și o experiență fantastică pentru că am cunoscut cu această ocazie niște profesioniști de la care am învățat enorm, niște artiști care te lasă fără cuvinte. Johnny – Johnatan – compune muzică!”, spunea Kira Hagi, în urmă cu ceva timp.

Piesa este despre povestea de dragoste dintre prințesa Martha Bibescu și prințul George Valentin Bibescu. Relația lor nu a fost lipsită de scandaluri, dar și de iubire. Povestea poate fi comparată cu relațiile contemporane, abordarea fiind de așa natură, încât spectatorii să se regăsească în oricare dintre situațiile prin care au trecut de-a lungul vieții lor. 

„Deși sunt doar două personaje, piesa  are de toate’, spune actorul și regizorul Filip Ristovski, „dragoste și ură, dans, acțiune. E un spectacol de teatru perfect pentru orice gen ai prefera.’

Citește și: Claudia Pătrășcanu a depus plângere împotriva lui Gabi Bădălău.Îl consideră un pericol pentru copii

Citește și: Jojo are probleme grave de sănătate:„Am făcut RMN, am o inflamație destul de mare

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou:„Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…

Unde a studiat Kira Hagi

Kira Hagi  a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film.

A mai jucat în scurt-metrajele „București, te iubesc (2014) și „Fragile (2017), dar și în pelicula „Între chin şi amin” (2019). Pelicula are în prim plan povestea tulburătoare de viață a tânărului compozitor Tase Caraman, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă: reeducarea din pușcăriile comuniste.

„Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Pitești, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înțeles dimensiunea acelei tragedii’, a spus Kira Hagi despre acest ultim film în care a jucat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter