Fiica Serenei Williams împlinește 1 an. Iată care e motivul pentru care părinții ei nu o sărbătoresc!

Publicat pe de Oana Pantazi

Alexis Olympia, fiica Serenei Williams și a lui Alexis Ohanian, împlinește 1 an pe data de 1 septembrie, însă părinții ei nu au de gând să-i sărbătorească ziua, așa cum se obișnuiește. Iată care este motivul!

Fiica Serenei Williamsîmplinește 1 an pe 1 septembrie.

Fiica Serenei Williamsîmplinește 1 an pe 1 septembrie.

Câştigătoare a 23 de competiţii de Grand Slam şi în permanentă competiţie cu Venus, sora ei mai mare, Serena Williams, regina absolută a tenisului, părea că nu ar mai putea surprinde cu nimic, când a marcat din nou, în cel mai important „meci al vieţii sale – celebra tenismenă a devenit mama unei fetițe superbe, care, la finele acestei săptămâni, va împlini un an. Din păcate, micuța Alexis Olympia nu va avea o petrecere la aniversarea primului ei an de viață – de fapt, nu va avea parte de asta niciodată! -, și asta dintr-un motiv ce ține strict de religia părinților săi și, implicit, și a ei…

Alexis Olympia a crescut foarte mult.

Alexis Olympia a crescut foarte mult.

„Aproape că am murit după ce am născut'

Alexis Olympia a fost un copil foarte dorit și extrem de iubit încă din prima clipă, Serena trecând prin momente dificile în momentul nașterii sale. Aceasta a povestit că, în ultimele luni de sarcină, starea ei de sănătate s-a deteriorat, iar, când a născut, a fost în pericol de moarte. 'Mă consider o norocoasă că am supraviețuit', a spus Serena, adăugând: 'Aproape că am murit după ce am născut'. Din păcate, tenismena a trecut prin niște momente teribile, care, cu siguranță au făcut-o să fie cu atât mai protectoare față de fetița ei, dar și mai recunoscătoare pentru miracolul vieții:Deși sarcina mea a decurs normal, fiica mea s-a născut prin cezariană de urgență, după ce ritmul ei cardiac scăzuse îngrijorător în timpul contracțiilor. Operația în sine a decurs ușor și, înainte de a-mi da seama, Olympia era deja în brațele mele. A fost cel mai minunat sentiment pe care l-am experimentat în toată viața mea. Însă, la 24 de ore de la naștere, au urmat șase zile de nesiguranță. Totul a început cu un embolism pulmonar (…). Din cauza istoricului meu medical, aceasta era chiar o problemă și acum trăiesc cu această frică. Așa că, atunci când am simțit că am probleme de respirație, am alertat imediat asistentele. (…) Apoi, sutura s-a deschis din cauza faptului că tușeam prea mult, tusea, la rândul ei, fiind cauzată de embolism. Așa că am revenit pe masa de operație, iar atunci medicii au descoperit un hematom mare în abdomen și au fost nevoiți să mă opereze din nou pentru a preveni ca hematomul să ajungă la plămâni. Când, în cele din urmă, am ajuns acasă, în sânul familiei, a trebuit să petrec următoarele șase săptămâni de maternitate în pat'.

Serena Williams și Alex Ohanian

Serena Williams și Alex Ohanian

Serena și Alexis sunt Martori ai lui Iehova

Timpul a trecut cu repeziciune, fiica Serenei Williams împlinește 1 an curând, iar mama ei s-a întors deja pe terenul de joc. În cadrul unei conferință de presă ce a avut loc săptămâna trecută, cu ocazia US Open, tenismena în vârstă de 36 de ani a reușit să-i uimească pe toți cei de față atunci când a fost întrebată cum vor sărbători, ea și soțul ei, ziua de naștere a fiicei lor.  Olympia nu-și sărbătorește zilele de naștere. Suntem Martori ai lui Iehova, deci nu facem asta', a răspuns Serena. Conform site-ului oficial al Martorilor lui Iehova, adepții acestei religii nu cred în sărbătorirea zilelor de naștere deoarece consideră că acest obicei, considerat unul cu rădăcini păgâne, l-ar nemulțumi pe Dumnezeu… Probabil că din același motiv nu se sărbătorește nici Crăciunul, lucru greu de imaginat pentru cei mai mulți dintre noi, dar, cu siguranță, părinții ei vor găsi alte modalități de a-și face fiica fericită.

Foto: Hepta, Instagram

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter