Fiul Prinţului Frederik al Danemarcei şi al Prinţesei Mary, salvat de la înec în Australia

Publicat pe

Aflată în vizită în Australia pentru a sărbători Crăciunul, Prinţesa Mary a Danemarcei, originară din Tasmania, a trecut prin clipe dramatice după ce fiul ei cel mare, Christian, în vârstă de 10 ani, a fost pe punctul de a se îneca.

 

 

Mary este însoţită de Prinţul Frederik, moştenitorul tronului, şi de cei 4 copii ai lor, Christian, Isabella şi gemenii Vincent şi Josephine care vor împlini 5 ani în luna ianuarie.

 

Christian înota pe plaja Mermaid, aflată pe Gold Cost, când a fost surprins de curenţi foarte puternici. Din fericire, prinţul a avut un înger salvator, un salvamar care l-a adus la ţărm înainte să fie prea târziu.

 

danemarca2

 

Dând dovadă de mult sânge rece, salvamarul Nick Malcom l-a scos în siguranţa din apă şi l-a încredinţat celor doi părinţi, extrem de îngrijoraţi.

 

Din fericire, în ciuda acestui incident, vacanţa continuă pentru membrii familiei regale a Danemarcei, aceştia fiind văzuti din nou la plajă, iar Mary fiind surprinsă şi la cumpărături.

 

Foto: Hepta

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter