Florin Chilian a fost părăsit de tată și a petrecut anii copilăriei pe străzi: „Cea mai puternică senzație? Foamea!”

Publicat pe

Florin Chilian a fost părăsit de tată și a petrecut anii copilăriei pe străzi. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, artistul a dezvăluit câteva dintre dramele pe care le-a trăit până la vârsta de 55 de ani. Acesta a mărturisit că a avut o copilărie dureroasă, marcată de absența tatălui și de lipsurile financiare. Ani mai târziu, Florin Chilian și-a început cariera muzicală, când a primit o șansă din partea lui Vali Sterian. Iată declarațiile emoționante ale cântărețului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATISAICI!

Florin Chilian este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Acesta și-a câștigat popularitatea datorită pieselor „Zece', „Chiar dacă', „Ai grijă de tine' sau „Întoarce-te când dorm'. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, artistul a făcut câteva dezvăluiri emoționante din viața personală. Acesta și-a reconstituit anii copilăriei, mărturisind că cea mai mare dorință a sa a fost să fie înfiat. Acesta a fost părăsit de tată la o vârstă fragedă și a avut parte de mai multe experiențe dureroase, despre care a vorbit cu sinceritate.

Florin Chilian a fost părăsit de tată și a petrecut anii copilăriei pe străzi: „Cea mai puternică senzație? Foamea!'Florin Chilian a fost părăsit de tată și a petrecut anii copilăriei pe străzi: „Cea mai puternică senzație? Foamea!'

Citește și: Cum arată acum Ana Maria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian.Are o fetiță și locuiește în Franța

Citește și: Dieta „criminală' prin care Florin Chilian a slăbit 13 kilograme în timp record.A consumat doar apă și cafea!

Citește și: Victor Slav revine la TV!Prezentatorul se întoarce la Kanal D, la Bravo, ai stil!

Citește și: Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi, căștigătoarea sezonului 10:”Nu am înțeles…”

Florin Chilian a fost părăsit de tată și a petrecut anii copilăriei pe străzi

Invitat într-un podcast, artistul a făcut dezvăluiri dureroase despre anii copilăriei. De la o vârstă fragedă, Florin Chilian a fost părăsit de tată și a ajuns într-o familie de bulgari. Ulterior, cei care l-au „adoptat' s-au stins din viață, așa că acesta a trăit pe străzi și a fost nevoit să se descurce pe cont propriu.

„Știam toate locurile din București unde fac copacii fructe, mergeam să mâncăm. De fapt, mergeam la furat, la propriu, să facem rost de mâncare, eu cu un bun prieten din copilărie, Sile. Am furat o tricicletă la 3 ani.

Cea mai puternică senzație a copilăriei? Foamea! Nu are nici sunet, nici gust, nici miros, dar te rupe-n cap! Tata ne-a părăsit, m-au crescut niște bulgari, apoi s-au prăpădit, așa că am trăit pe străzi. Am crescut prin Dosul Morii, pe unde e Târgul Vitan, apoi în Sălăjan. Visul copilăriei? Să fiu înfiat! Pe cuvânt. Citeam enorm în copilărie, încă de când nu aveam buletin. Ajunsesem să citesc și cărțile în care te învățau cum să speli toaletele', a declarat artistul, în podcastul lui Damian Drăghici.

„Am cântat pe la toate pușcăriile din România'

Florin Chilian a susținut concerte la toate penitenciarele din România. Acesta și-a dorit să ajute persoanele instituționalizate să se reintegreze social.

„Am cântat pe la toate pușcăriile din România. În sistemul acesta de recuperare, de reeducare, trebuia să le arăt oamenilor că poate exista și o altă latură. La Tichilești era un copil care avea un timbru vocal extraordinar, cânta manele. Mi-a zis că e acolo fiindcă a furat lănțișorul unei babe, l-a vândut pe 50 de lei, să iasă cu prietena la suc. Am înțeles că acum cântă pe la el prin sat, așa că mi-a urmat sfatul', a adăugat artistul.

„Vali Sterian mi-a dat prima dată șansa de a mă produce pe scenă'

Artistul își amintește debutul carierei sale muzicale. Acesta a fost remarcat de Vali Sterian și a intepretat prima melodie cu chitara celebrului Mircea Baniciu. Anterior, Florin Chilian aspira la o carieră în ciclism, sport pe care l-a abandonat din cauza unui accident.

„Am mers îmbrăcat în ghips la un concert al domnului Vali Sterian. Ulterior, peste ani, când am lucrat cu el, s-a supărat, inițial, când m-a surprins acordându-i chitara. Dar mi-a dat prima dată șansa de a mă produce pe scenă. Cu ce chitară? Că n-aveam. L-a întrebat pe Mircea Baniciu dacă mi-o împrumută. Și-a fost de acord! Nu mai vedeam nimic în față, eram într-o altă lume, pe scenă. Vali Sterian avea o minte, dacă erai prost, nu puteai sta lângă el!', a mai punctat Florin Chilian.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter