Focuri de armă în zona în care se filmează Survivor. Ce se întâmplă cu concurenții

Publicat pe

Zilele trecute, a avut loc o desfășurare uriașă de forțe ale autorităților în Republica Domincană, în apropierea locului în care se filmează Survivor. În timpul acțiunii au existat focuri de armă între soldați și traficanți, însă nu au existat victime.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Intervenție în forță a direcției anti-drog și a marinei din Republica Dominicană, în apropierea locului în care se filmează Survivor România 2021. Operațiunea s-a încheiat cu capturarea a 50 de pachete cu cocaină și 9 baloți de marijuana pe care traficanții încercau să le transporte în Puerto Rico.

Focuri de armă în zona în care se filmează Survivor. Ce se întâmplă cu concurențiiFocuri de armă în zona în care se filmează Survivor. Ce se întâmplă cu concurenții

Operațiunea forțelor dominicane a avut loc în apropierea coastei din localitatea Bayahibe, provincia Atagracia, la doar câțiva kilometri de locul în care se filmează Survivor România 2021.

Conform relatărilor din presa locală, agenții anti-drog au reușit să destructureze o grupare de traficanți extrem de importantă pe baza unor informații primite de la serviciile de intelligence, potrivit wowbiz.ro.

Ciocnirea dintre militari și traficanți a avut loc la intrarea în aria parcului natural Cotubanama, acolo unde infractorii au observat apariția forțelor de ordine și au deschis focul, înainte să se refugieze în pădure.

Agenții anti-drog au luat urma fugarilor și au găsit abandonați în pădure trei saci în care se aflau substanțele interzise. Acestea au fost trimise la expertiză pentru a se afla exact componența chimică a substanțelor.

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe:„Eu nu l-am mai iubit’

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor!„Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat’

Citește și: Aurel Pădureanu, mari probleme financiare după moartea Corneliei Catanga.„Nu am bani nici de chirie’

Captură uriașă de droguri

Tot săptămâna trecută, forțele militare din Republica Dominicană au reușit să captureze 450 de pachete cu cocaină într-un terminal al aeroportului din Santo Domingo. Acestea urmau să fie trimise în Europa camuflate într-un transport cu hrană pentru animale.

Ce au pățit Faimoșii de la sezonul 1 Survivor

În primul sezon al show-ului Survivor, pe insula Faimoșilor au ajuns, la un moment dat, mai multe persoane necunoscute care au coborât de pe o șalupă. Concurenții au tras o sperietură strașnică, însă s-a dovedit că intrușii erau pașnici și doar își căutau un prieten care dispăruse cu tot cu barcă.

La vremea respectivă, Elena Ionescu a stat de vorbă cu aceștia, după care a primit reproșuri din partea colegilor că s-a expus în fața necunoscuților într-o pereche de pantaloni scurți.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter