Forest Whitaker divorțează după 22 de ani de căsnicie!

Publicat pe de Oana Pantazi

După ce au fost alături atât pe marele ecran, cât și în viața reală timp de 22 de ani, Forest Whitaker divorțează de Keisha Nash, iar vestea vine cu doar câteva zile înainte de sfârșitul anului…

Un alt cuplu cu vechime și-a spus adio! Forest Whitaker și Keisha Nash divorțează după 22 de ani de căsnicie.

Înainte ca anul 2018 să se fi sfârșit, încă o veste tristă a zguduit lumea Hollywood-ului: Forest Whitaker (57) divorțează de soția lui, superba actriță Keisha Nash (46), iar acest lucru s-a întâmplat la doar două zile după Crăciun… Cuplul a petrecut împreună mai bine de două decenii, cei doi cunoscându-se pe platourile de filmare ale producției Blown Away.

Forest și Keisha au dus povestea de dragoste de pe marele ecran mai departe, doi ani mai târziu devenind un cuplu. După nunta din 1996, care a avut loc în Jamaica, cei doi au devenit destul de repede părinți, fiicele lor, Sonnet și True, fiind în vârstă de 22 și, respectiv, 21 de ani. Ambii actori mai aveau câte un copil din relații anterioare – Forest, un fiu (Ocean, 28 de ani), iar Keisha, o fiică (Autumn, 27).

Forest și Keisha, pe vremea când erau un cuplu fericit…

Despărțirea s-a produs imediat după Crăciun

Deținător al unui Premiu Oscar pentru rolul din The Last King of Scotland, Forest Whitaker a avut o carieră prodigioasă pe timpul mariajului cu Keisha, în ultimii ani actorul jucând roluri extrem de diferite, care i-au scos în evidență talentul și versatilitatea, cum a fi The Butler și Arrival Rogue One: A Star Wars Story and Black Panther, dovedindu-și priceperea și ca regizor. În schimb, Keisha, și ea actriță și producătoare, de mai bine de zece ani nu s-a mai făcut remarcată… Nu știm dacă acesta a fost motivul despărțirii lor, cert e că, în ziua de Crăciun, Forest a postat o felicitare pe contul său de socializare, fără să dea de înțeles nimic cu privire la apropiata despărțire.

forest și Keisha au împreună două fiice, în vârstă de 22 și 20 de ani, și alți doi copii din relații anterioare.

Secretul unei relații fericite nu a funcționat!

Paradoxal, Keisha povestea anul trecut despre mariajul ei cu Forest, iar atunci chiar părea să fi găsit rețeta unei relații fericite… Indiferent ce aș face, dacă Forest poate fi lângă mine să-mi ofere sprijinul lui, o face cu siguranță. Sprijinul reciproc dintre parteneri este cel care face ca un mariaj să funcționeze. Eu chiar iubesc și respect lucrurile pe care le face Forest. Cred că este important să-mi arăt aprecierea fiind acolo pentru el și sprijinindu-l. Mai mult, cu ocazia asta, îmi petrec timpul cu prietenul meu'. De atunci și până acum, ceva s-a întâmplat, se pare, fiindcă s-a rupt lanțul de iubire…

Foto: Northfoto, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter