Gabriela Cristea a plecat din emisiune, în direct. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Publicat pe

Spiritele s-au încins în platoul de la 'Te iubesc de nu te vezi', iar Gabriela Cristea a plecat din emisiune, în direct. Răbdarea prezentatoarei TV a ajuns la limită, iar aceasta a preferat să părăsească platoul emisiunii, după ce s-a iscat o ceartă ca la ușa cortului între participanți.

Gabriela Cristea nu a înțeles ce se întâmplă cu concurenții cu care ar fi trebuit să aibă o emisiune frumoasă și serioasă. Vedeta s-a retras din platou în timp ce participanții de la emisiunea 'Te iubesc de nu te vezi' s-au luat la ceartă. Gabriela Cristea nu a mai suportat nici măcar o clipă ceea ce se întâmplă și a rămas fără cuvinte atunci când a văzut reacția invitaților.

Gabriela Cristea a plecat din emisiune

Gabriela Cristea a plecat din emisiune

Dacă în toate emisiunile, vedeta era primită cu zâmbete și aplauze, în ediția de ieri, 19 septembrie, totul a luat o întorsătură. Gabriela Cristea a asistat la o ceartă interminabilă între concurenți.

După aproximativ un sfert de oră, Gabriela Cristea s-a întors în platou și i-a pus la punct pe toți cei care s-au certat ca la ușa cortului. „Acum vorbesc eu. Vreau să vă spun că v-ați făcut de tot râsul și v-am lăsat să vă vadă lumea așa cum sunteți. Vă certați de vre0 25 de minute și de vreo 15 minute sunteți pe post, v-au văzut telespectatorii așa cum sunteți. Acum mă ascultați pe mine.
Dacă aveți de gând să vorbiți civilizat și pe rând, vom vorbi. Dacă nu… vă duceți acasă și de mâine voi avea participanți noi, pentru că unii chiar suferă de singurătate. Ați descoperit că e frumos să stați la televizor. Eu cred că voi confundați lucrurile'
, a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Când se mărită Gabriela Cristea: îmbracă rochia de mireasă, pentru prima dată, la 44 de ani!

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter