Irina Columbeanu şi-a revenit după operaţia la ochi. A fost conştientă pe parcursul intervenţiei

Publicat pe

Irina Columbeanu a fost operată în vara aceasta la ochi. Mama sa, Monica Gabor a anunţat public faptul că fiica sa are nevoie de ajutor, suferea de salazion. Intervenţia a avut loc, iar ea a povestit cum a decurs totul, mai ales că a fost conştientă!

Micuţa a fost foarte curajoasă şi a înţeles că trebuie să se opereze. Intervenţia a fost delicată, dar a reuşit. Pe parcursul intervenţiei, Irina a fost conştientă, putea chiar să răspundă la întrebări. Un lucru ciudat i s-a întâmplat, a povestit chiar fără reţinere.

„Când m-am operat la ochi eram conștientă de ce se întâmplă și puteam să răspund la întrebări, numai că nu am simțit nimic și vedeam foarte multe culori în ochi, deci era foarte ciudat. 
Ochiul meu arată mult mai bine acum”, a spus Irina Columbeanu, în vlogul postat pe Youtube.

Fiica lui Irinel Columbeanu este foarte activă în mediul online, în clipul recent răspunde la curiozităţile tuturor urmăritorilor săi. În curând va strânge pe Instagram peste 100.000 de fani.

în vară, Monica Gabor a fost cea care i-a anunțat pe toți că fiica sa avea nevoie de ajutor.

„Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, a fost mesajul Monicăi Gabor, postat pe Facebook.

Gest de milioane. Irina Columbeanu și-a donat toate economiile unor familii fără posibilități. Iată toate detaliile!

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele vitreg

Deși fosta doamna Columbeanu și-a refăcut viața în America, se pare că este extrem de aproape de fiica ei și a integrat-o deja în noua familie. Irina Columbeanu se înțelege perfect cu fratele său vitreg și se simte foarte bine alături de mama sa.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva