Geanina Lungu a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul

Publicat pe

Geanina Lungu a născut un băiețel pe 11 august, iar câteva zile mai târziu a postat și prima fotografie cu bebelușul, dezvăluind totodată ce nume a ales pentru băiețel. Geanina Lungu a dezvăluit abia pe 8 martie, de Ziua Mamei, că este însărcinată în patru luni și jumătate cu primul său copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Geanina Lungu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care a anunțat că a devenit mamă pe 11 august. Jurnalista România TV nu-și mai încape în piele de fericire și spune că a fi mamă este cea mai mare bucurie pe care a trăit-o vreodată.

Geanina Lungu a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușulGeanina Lungu a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul

11.08.2021, ora 16.00 și 16 minute…timpul a stat pe loc pentru prima dată în viața mea și lacrimi de fericire mi-au coborât pe față când am auzit cel mai frumos sunet din lume..primul tău plânset. Nimic nu va putea egala acea bucurie simțită, acel moment special.

Mă uit la tine și nu mi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am visat!

Ești un înger, cel mai perfect, cel mai minunat. Tu m-ai făcut să cunosc iubirea necondiționată iar de acum înainte voi trai pentru tine, voi trăi prin tine și cu tine! Vreau să mă bucur o viață de fiecare zambet, de fiecare mișcare de-a ta și nimic să nu ne despartă. Bine ai venit în viața mea, bebe mic! Te iubesc și îți multumesc că sunt mama ta!”, a scris Geanina Lungu pe Facebook.

Geanina Lungu a născut, miercuri (n.r. – 11 august), un băiețel perfect sănătos, care a primit din partea medicilor nota 10. Micuțul a cântărit la naștere 3.250 de grame și a avut 51 de centimetri. Băiețelul se va numi Zian, numele de mirean al lui Arsenie Boca, dinainte să se călugărească.

Citește și: Mădălin Voicu, după ce a fost jignit de Fulgy: „Este o persoană bolnavă'

Citește și: Catherine Zeta-Jones vine în România.Ce rol va juca în noua serie Familia Addams

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy: „Săracul, cred că trebuie să mai fie internat'

Geanina Lungu a anunțat că va deveni mamă într-o zi specială

Îndrăgita prezentatoare România TV le-a dezvăluit fanilor de pe internet că va deveni mamă într-o zi specială: 8 martie – Ziua Internațională a femeii. Geanina Lungu a postat atunci o poză în care ține o ecografie în mâna stângă.

MAMA! Cel mai prețios cuvânt! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie. În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire. Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață.

Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune! #8martie #18weeks #momtobe', a fost mesajul prin care vedeta a anunțat că este însărcinată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter