George Clooney – Cum a ajuns în pat cu Cindy Crawford

Publicat pe

George Clooney a mărturisit că într-o noapte a ajuns în pat cu celebrul top model Cindy Crawford, care în acel moment se afla în stare de ebrietate.  

 

Actorul a mărturisit că se afla în Londra pentru a-l ajuta pe partenerul său de afaceri, Rande Gerber, soţul lui Cindy, să lanseze Casamigos Tequila.

 

A fost un dublu eveniment, pentru ca tot atunci, în cadrul hotelului Beaumont, top modelul şi-a lansat cartea ,,Becoming”.

 

Acolo, starurile au petrecut toată seara și au mărturisit că au băut un pic cam mult. ,,A fost una dintre cele mai amuzante seri de beție prin oraș”, a povestit Clooney.

 

După eveniment, vedetele s-au întors la hotel, iar Cindy l-a confundat pe George cu soțul ei și a ajuns din greșeală în patul actorului.

 

,,Nu poate să se abțină”, a spus în glumă Clooney despre acestă întâmplare amuzantă. ,,Eu eram îmbrăcat în jeanși și aveam cizme, atât de beat eram, iar ea a sărit efectiv în pat! A fost foarte amuzant”, adaugă actorul.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

George Clooney – Cum a ajuns în pat cu Cindy CrawfordGeorge Clooney – Cum a ajuns în pat cu Cindy Crawford
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter