George Cloony indragostit

Publicat pe
Sa fie doar un foc de paie sau eternul burlac George Cloony are de gand sa se aseze la casa lui?

Sarah Jane Larson, George ClooneyCert este ca pana si bliturile de la Oscar au palit pentru un moment, imortalizandu-l pe actorul de 46 de ani la brat cu o tanara zambitoare, absolut stralucitoare in rochia sa Valentino.

Aleasa se numeste Sarah Jane Larson (28) si l-a cunoscut pe Cloony acum aproape un an, pe vremea cand era chelnerita intr-un club de noapte din Las Vegas. Actorul nu parea deloc deranjat de statutul cvasinecunoscutei sale partenere la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, prezentand-o tuturor colegilor de breasla.

Foarte atent cu iubita sa, nu a parut prea deranjat nici de faptul ca Daniel Day-Lewis i-a suflat statueta pentru cel mai bun actor in rol principal. Cei doi au mai aparut impreuna toamna trecuta, la festivalurile de film de la Venetia si Deauville.

Este prima data cand sex-simbolul Americii defileaza pe covorul rosu al Oscarurilor alaturi de o iubita, punand cu aceasta ocazie capat zvonurilor cum ca ar fi gay. Mai mult, se pare ca actorul vrea ca Sarah sa se mute cu el in casa sa de la Hollywood, unde nu a mai locuit cu cineva din 2006, de la moartea animalului sau de companie, porcul Max.

Foto: www.oscars.com

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter