O mai ții minte pe Geri de la Spice Girls? Cum arată acum, la 48 de ani

Publicat pe

Acum mai bine de 20 de ani, toată lumea le imita coafurile, stilul vestimentar, le știa piesele pe de rost și mișcările de dans. Fără doar și poate, fetele de la Spice Girls erau atunci staruri iubite în toate colțurile lumii, iar una dintre cele mai simpatice dintre ele era roșcata Geri Halliwell. Cântăreața are acum 48 de ani și este de nerecunoscut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Geri Halliwell, sau Geri Horner (după numele soțului), a fost surprinsă recent de către paparazzi, în timp ce-și plimba câinele. Este complet schimbată față de tânăra roșcată, care cânta în trupa Spice Girls acum mai bine de 20 de ani.

O mai ții minte pe Geri de la Spice Girls? Cum arată acum, la 48 de aniO mai ții minte pe Geri de la Spice Girls? Cum arată acum, la 48 de ani

Transformată total la față, Geri Halliwell și-a păstrat, totuși, condiția fizică, iar formele sale consacrate, de când îmbrăca fustițe scurte și bustiere, în perioada Spice Girls, sunt neschimbate!

Geri de la Spice Girls are doi copii și e pasionată de apicultură

Geri Horner și-a petrecut perioada de izolare în timpul pandemiei de coronavirus împreună cu soțul său, Christian Horner și cu cei doi copii Bluebell de 14 ani și Monty de 4 ani.

Solista de la Spice Girls a uimit pe toată lumea când a anunțat, la 44 ani, că este însărcinată cu al doilea copil. Geri Halliwell şi Christian, partenerul său în vârstă de 42 de ani sunt „bucuroşi să anunţe că aşteaptă primul lor copil împreună. Cuplul este copleşit de bucurie datorită acestei veşti şi este nerăbdător să primească un nou membru în familia lor’, anunța reprezentantul cântăreței, la vremea aceea.

Cântăreată este căsătorită din 2015 cu Christian Horner, patronul Formula 1, şi mai are o fiică, Bluebell Madonna, născuta în timpul unei relaţii cu Sacha Gervasi.

Citește și: O mai ții minte pe Emma Bunton de la Spice Girls? Cum arată la 44 de ani: „M-am schimbat mult de când am copii”

Citește și: O mai ții minte pe Mel C de la Spice Girls? Cum arată la 46 ani: este de nerecunoscut fără machiaj

Citeste si: Mel B., de la Spice Girls, susține că a făcut sex cu colega ei de trupă Geri Halliwell

Geri a părăsit Spice Girls în 1998

Geraldine Estelle Halliwell s-a născut în 1972 și în anul 1994 a devenit devenit cunoscută ca făcând parte din formația de fete Spice Girls, alături de Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm. În 1996 trupa a lansat albumul Wannabe, devenind astfel celebră pe plan internațional.

Trupa britanică a avut vânzări de mai bine de 55 de milioane de discuri în întreaga lume cu numai trei albume (primele două fiind cu Geri Haliwell), devenind în acest fel trupa de fete cu cele mai mari vânzari încasate la nivel internațional. Succesul răsunător al trupei a fost asemuit cu cel al trupei The Beatles, în ceea ce privește vânzările de discuri.

Pe 27 mai 1998, trupa a avut parte de o schimbare, după ce Geri Halliwell a luat-o pe un drum separat.

În anul 1999, Geri Halliwell și-a început cariera solo.

După plecarea lui „Ginger spice' din „Spice Girls', trupa a continuat să existe până în 2001, când fetele au luat-o pe drumuri diferite, deși o destrămare oficială nu a fost anunțată, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Apoi, în 2007, a existat o reuniune a trupei, la care a participat și Geri. Trupa a plecat într-un turneu intitulat: Întoarcerea Spice Girls' și a lansat albului Greatest Hits.

În 2019 Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner şi Melanie Chisholm au mai avut o reuniune parțială a trupei, organizând un turneu în Marea Britanie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter