Gina Pistol, festin cu ochii închiși, în Cambodgia. Vedeta s-a ospătat cu tarantule, greieri și alte...trufandale

Publicat pe

Micuță, delicată, Gina Pistol a dat dovadă în repetate rânduri de un curaj nebănuit. Un exemplu în acest sens este modul în care ea a abordat meniul mult prea exotic ce i-a fost servit în Cambodgia, în timpul filmărilor pentru emisiunea 'Asia Express'.

Gina a fost supusă unei serii de teste de rezistență atât fizică și psihică, deoarece aventura pe teritoriul Asiatic a impus, mai mult ca orice, depășirea limitelor. Un astfel de exemplu a fost și acomodarea cu meniul ,,exotic' al Cambodgiei, care include, pe lângă alte arome unice, și faimoasele tarantule prăjite.

În calitate de gazdă a emisiunii, se impunea să fie un bun exemplu pentru concurenți, așa că Gina și-a făcut curaj să experimenteze cel mai exclusivist fel de mâncare din sud estul Asiei, declarând, ulterior, cu zâmbetul pe buze că: ,,Tarantulele nu miros chiar rău, miros a tocăniță!'. Mai mult decât atât, a demonstrat că nu se teme de cele mai înfricoșătoare specii de păianjeni și le-a mânuit fără probleme: ,,Nu îmi este frică de ele. Cele mari sunt mai lente, eu am avut pe umăr una mică, iar acelea sunt foarte agitate.', a mărturisit Gina.

Gina Pistol, festin cu ochii închiși, în Cambodgia. Vedeta s-a ospătat cu tarantule, greieri și alte...trufandaleGina Pistol, festin cu ochii închiși, în Cambodgia. Vedeta s-a ospătat cu tarantule, greieri și alte...trufandale

Pe lângă tarantule, în ,,meniul' din Cambodgia au mai fost incluse și alte mâncăruri bizare, declarate delicatese de către localnici. Scorpionii, sau greierii prăjiți au făcut-o pe frumoasa prezentatoare să declare în glumă că ar fi chiar ușor să te familiarizezi cu acest gen de preparat: ,,Când pleci de acasă, în loc de mere, sau de banane..îți iei o tarantulă! Nu vezi ce culoare frumoasă au?'.

Aventurile exotice ale Ginei și ale concurenților 'Asia Express' vor putea fi văzute în emisiunea care va debuta în această primăvară.

FOTO: Arhiva VIVA / PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter