Gina Pistol, festin cu ochii închiși, în Cambodgia. Vedeta s-a ospătat cu tarantule, greieri și alte…trufandale

Publicat pe

Micuță, delicată, Gina Pistol a dat dovadă în repetate rânduri de un curaj nebănuit. Un exemplu în acest sens este modul în care ea a abordat meniul mult prea exotic ce i-a fost servit în Cambodgia, în timpul filmărilor pentru emisiunea 'Asia Express'.

Gina a fost supusă unei serii de teste de rezistență atât fizică și psihică, deoarece aventura pe teritoriul Asiatic a impus, mai mult ca orice, depășirea limitelor. Un astfel de exemplu a fost și acomodarea cu meniul ,,exotic' al Cambodgiei, care include, pe lângă alte arome unice, și faimoasele tarantule prăjite.

În calitate de gazdă a emisiunii, se impunea să fie un bun exemplu pentru concurenți, așa că Gina și-a făcut curaj să experimenteze cel mai exclusivist fel de mâncare din sud estul Asiei, declarând, ulterior, cu zâmbetul pe buze că: ,,Tarantulele nu miros chiar rău, miros a tocăniță!'. Mai mult decât atât, a demonstrat că nu se teme de cele mai înfricoșătoare specii de păianjeni și le-a mânuit fără probleme: ,,Nu îmi este frică de ele. Cele mari sunt mai lente, eu am avut pe umăr una mică, iar acelea sunt foarte agitate.', a mărturisit Gina.

Pe lângă tarantule, în ,,meniul' din Cambodgia au mai fost incluse și alte mâncăruri bizare, declarate delicatese de către localnici. Scorpionii, sau greierii prăjiți au făcut-o pe frumoasa prezentatoare să declare în glumă că ar fi chiar ușor să te familiarizezi cu acest gen de preparat: ,,Când pleci de acasă, în loc de mere, sau de banane..îți iei o tarantulă! Nu vezi ce culoare frumoasă au?'.

Aventurile exotice ale Ginei și ale concurenților 'Asia Express' vor putea fi văzute în emisiunea care va debuta în această primăvară.

FOTO: Arhiva VIVA / PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro