Gina Pistol, răsfățată de colegii de la Chefi la Cuțite. Cum se simte iubita lui Smiley în luna a șasea de sarcină

Publicat pe

Însărcinată în șase luni, Gina Pistol încă mai prezintă Chefi la cuțite, însă colegii au grijă să nu-i lipsească nimic și să nu facă nici cel mai mic efort posibil. Pentru a-i asigura tot confortul, echipa se asigură că Gina Pistol are mereu hrană proaspătă și nu obosește peste măsură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a rămas însărcinată la aproape 40 de ani, când nu mai spera că se va întâmpla minunea. De aceea, iubita lui Smiley trebuie să fie foarte precaută și să nu-și pună în pericol sănătatea ei sau copilului din burtică.

Gina Pistol respectă cu strictețe indicațiile date de medic, însă și cei din jurul ei au la fel de multă grijă de ea.

 La filmări nu cară nimic, este menajată, toată lumea o îndrăgește, o iubește, și toată lumea se bucură pentru fericirea ei, pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Și a venit când nu se aștepta, ea credea că nu va putea avea copii. Are aproape 40 de ani și o sarcină la această vârstă este puțin mai pretențioasă' decât altele. Colegii și întreaga echipă o răsfață cu bucate alese, făcute proaspăt, care mai de care îi dă să mănânce, au declarat surse din echipa Chefi la cuțite pentru Ciao.ro.

Este atât de fericită că va deveni mamă, încât greutatea este ultima problemă a Ginei Pistol, așa că nu-și refuză nici o poftă, mai ales că are în jur numai preparate unul și unul.

Ea nu-i refuză, gustă din fiecare, nu mănâncă toată porția de teamă să nu se îngrașe prea tare. A luat ceva în greutate, dar reține și apă, așa că este destul de atentă. Recent a început să se plângă de oboseală, obosește mai repede, face câțiva pași și e obosită… vă dați seama este abia în trimestrul doi de sarcină. În rest se simte bine, astea sunt stări normale la gravide. Bine, mai are zile în care nu poate mânca pentru că are arsuri. La emisiune e răsfățată, acasă este de Smiley, atunci când este el acasă. Că și el are filmări, are contracte de onorat, nu este mereu acasă', susțin surse din anturajul Ginei Pistol.

Gina Pistol, răsfățată de colegii de la Chefi la Cuțite. Cum se simte iubita lui Smiley în luna a șasea de sarcinăGina Pistol, răsfățată de colegii de la Chefi la Cuțite. Cum se simte iubita lui Smiley în luna a șasea de sarcină

Smiley este un ajutor de nădejde pentru iubita lui

Despre arsurile pe care le are, Gina Pistol a povestit recent și într-un insta story unde le-a arătat fanilor că bea lapte pentru că a auzit că este bun pentru astfel de arsuri de la stomac.

Acasă însă, graviduța Gina Pistol are bază în Smiley, însă atunci când acesta este plecat… tot singură face treaba. Mai exact, conform acelorași surse, blondina merge singură la cumpărături, umple portbagajul mașinii și, ca să le ducă în casă, face câteva drumuri!

Face cumpărături, mai greu este când ajunge acasă. Pentru că nu are voie să facă efort, să care, face câteva drumuri de la mașină în casă și cară cumpărăturile. Mai și gătește, și mai și reamenajează casa pentru că se pregătește pentru venirea pe lume a micuței lor', mai spun aceleași surse.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani și vor avea o fetiță.

Citește și:

Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi. Cum se simte prezentatoarea Chefi la Cuțite, acum

Delia și Gina Pistol, glume despre sarcină. Reacția lui Smiley: „Ai voie până la un anumit punct, dar după…”

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter