Grațiela Duban, la tribunal cu mătușa sa pentru o moștenire. Ce au de împărțit

Publicat pe

Grațiela Duban are de făcut drumuri la tribunal în acest început de an. Soția lui Andrei Duban este în mijlocul unui proces cu mătușa sa, actrița având calitatea de pârât, pentru o moștenire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alături de Grațiela Duban, în fața judecătorilor, vor fi chemate și surorile ei, dar și alte rude de-ale actriței, magistrații având de decis ce se cuvine fiecăruia într-o spinoasă problemă a succesiunii. Este vorba despre o bucată de pământ de care soția lui Andrei Duban nici măcar nu este interesată.

Cea care o cheamă pe soția lui Andrei Duban în fața judecătorilor este Ifighenia Elena Meica, femeia fiind fosta șefă al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor din Regiunea București Ilfov în urmă cu câțiva ani.

'Este o chestiune legată de moștenire care a ajuns la stadiul de proces. E vorba de o viță de vie lăsată moștenire. Doamna Ifighenia Elena Meica este mătușa mea. Este verișoara mamei mele și tatăl ei a decedat acum trei ani.

Ea este mai în vârstă și în urma decesului tatălui ei, unchiul Radu, trebuie să facă niște proceduri legale, o succesiune, pentru a-și obține terenul și pentru ca să poată să îl lucreze', a spus Grațiela Duban pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni:'Nu mi-a fost bine de la început'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient’

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…’

Grațiela Duban, la tribunal cu mătușa sa pentru o moștenire. Ce au de împărțit

Chestiunea moștenirii a devenit complicată din cauza faptului că sunt implicate și persoane care locuiesc în străinătate.

'Se știe că X ia terenul cutare, Y terenul cutare și totul se împarte la patru. Pentru că mama mea este decedată și am rămas noi, surorile, după ea, ca moștenitoare, am fost noi chemate în judecată, o reprezentăm pe mama. Dar nu puteam face asta la notar pentru că mai sunt doi moștenitori.

Unul dintre ei, o verișoară de-ale mamei mele, este în Canada și este o neînțelegere între ele, între mătuși. De aceea s-a deschis acest proces, mătușa mea Ifighenia vrea să rezolve situația', a mai dezvăluit Grațiela Duban.

Grațiela Duban recunoaște că nu este prea interesată de moștenirea pentru care i-a fost deschis procesul.

'Nu mă prea pricep eu la astea, nici nu mă prea interesează. Vom vedea ce facem după judecată', ne-a explicat Grațiela Duban.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter