Hashtag-ul zilei: #hindi

Publicat pe

Hashtag-ul zilei vine de la Iulia Vântur. De când formează un cuplu cu Salman Khan, românca locuiește mai mult în India, acolo unde și-a construit și o carieră în muzică. Aceasta le-a arătat fanilor care este prima melodie în limba hindi pe care a învățat-o și putem spune că sună chiar foarte bine. Cum era de așteptat, hashtag-ul #hindi este cel care însoțește postarea.

Iulia Vântur a revenit în România după 6 luni în care a stat în India și a participat la diferite evenimente în tot Orientul. Și pentru că iubitul ei, Salman Khan, este un adevărat artist, Iulia a scos mai multe piese care i-a cucerit de-a dreptul pe indieni. La un post de televiziune, aceasta spunea că nu stăpânește prea bine limba hindi, însă a reușit să lanseze prima piesă în această limbă și, spunem noi, se descurcă foarte bine.

De curând, Iulia spunea la Pro TV că nu se axează pe carieră în India și a dat de înțeles că în acest moment familia este pentru ea cea mai importantă. Cu toate astea, a reușit să cucerească Orientul împreună cu Salman Khan.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea în fața unui microfon în timp ce înregistrează o piesă. Melodia, se pare, este chiar cea în limba hindi și speră ca fanilor să le placă.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter