Iată cu ce frumuseţi s-a iubit George Clooney! Vezi cine l-a convins să renunţe la burlăcie!

Publicat pe

Zilele trecute, ştirea că George Clooney s-a logodit a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că actorul este cunoscut drept unul dintre cei mai mari cuceritori de la Hollywood, cu zeci de relaţii la activ.

 

Elisabetta_Canalis

 

În anul 1987, George Clooney s-a cuplat cu o colegă de breaslă, Kelly Preston (actuala soţie a lui John Travolta), cu care s-a mutat împreună un an mai târziu. De asemenea, cei doi au locuit şi cu Max, purceluşul vietnamez pe acre actorul i l-a dăruit iubitei. Relaţia lor a luat sfârşit după doi ani, iar când a plecat, George a luat şi porcuşorul, de care a avut grijă până acesta a murit, în 2006.
După despărţirea de Kelly, în viaţa carismaticului actor şi-a făcut apariţia Talia Balsam, actriţa cunoscută pentru rolul din „Crawspace”, care l-a convins să o ducă în faţa altarului. Divorţul din 1993 l-a făcut pe star să jure că nu se va mai căsători niciodată.

 

Vezi continuarea pe unica.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter