Iată cum se menţine Corina în formă!

Publicat pe
Iată cum se menţine Corina  în formă! Iată cum se menţine Corina  în formă!

Dupa ce a incercat de-a lungul timpului programe de pilates, kickbox, tabata abs si tripozitional, Corina a inceput un antrenament intensiv de yoga pentru a se pregati de filmarile unui nou si atipic videoclip din cariera ei.

 

Am descoperit in yoga un tip complex de miscare care imi da o stare de liniste. Simt ca imi cunosc mai bine trupul, ca reusesc sa coordonez starea mea interioara cu miscarile pe care le fac. Este atat de frumoasa impletirea intre minte si trup la orele de yoga, incat simt o liniste aparte in urma acestor sedinte', a marturisit artista.

 

Corina se pregateste de cateva luni de zile pentru filmarile clipului ei si merge de 5 ori pe saptamana la sala de sport pentru a face yoga.

 

Yoga m-a invatat ca daca ai un corp echilibrat, ai si o minte echilibrata. Ma simt bine cand fac yoga, ma solicita, dar imi da si o stare de liniste acest tip de miscare', spune Corina.

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter