Ilan Laufer a fost operat. Cum s-a fotografiat pe patul de spital: "O accidentare care..."

Publicat pe

Ilan Laufer a transmis astăzi, pe rețelele de socializare, un mesaj de pe patul de spital și își informează fanii că a suferit o intervenție chirurgicală. Omul de afaceri a dezvăluit cum se simte și despre ce operație a fost vorba, subliniind că urmează o perioadă de recuperare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ilan Laufer trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere al sănătății. Afaceristul se află acum în spital pentru că a avut nevoie de o operație la braț, în urma unor probleme mai vechi care nu au putut fi rezolvate altfel.

Ilan Laufer a fost operat. Cum s-a fotografiat pe patul de spital: "O accidentare care..."Ilan Laufer a fost operat. Cum s-a fotografiat pe patul de spital: "O accidentare care..."

Ilan Laufer a fost operat. Ce intervenție chirurgicală a suferit

„Azi am suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, ca urmare a unei accidentări care nu s-a vindecat altfel, cu toate că am încercat tot ce se putea omenește.

Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare, de care mă voi apuca în curând. Mulțumesc staff-ului medical, care a fost excepțional.

Mi-au atenuat durerea și m-au ajutat să trec mai ușor peste acest moment dificil', a scris Ilan Laufer în mediul online.

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:’Vezi că ăsta vrea să te…’

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt/ EXCLUSIV

Citește și: Ce are Adela Popescu în geantă. Prezentatoarea TV, dată de gol de colegii de platou:„Vai de capul meu!

Ilan Laufer este căsătorit cu Alina, fosta soție a lui Jorge

Ilan s-a remarcat în România după ce a fost numit în funcția ministru al mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, dar a provocat controverse prin proiectele și declarațiile sale. A fost ministru din iunie 2017 până în ianuarie 2018.

Ulterior, Ilan și soția lui, Alina, s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde au locuit timp de 2 ani, până în vara anului 2020. Ilan și Alina au împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Davina și Nathaniel (1 an), născuți în februarie 2021.

Din fostul mariaj cu Jorge, Alina mai are o fată, Karina, în vârstă de 12 ani.

Admiratorii celebrului cuplu au fost surprinși să afle faptul că cei doi nu își vor boteza copiii. Soția celebrului om politic a precizat că religia nu le permite acest lucru, existând alte practici și reguli în cazul lor.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Există tăierea împrejur pe care trebuie s-o facem pentru cel mic. Adică circumcizia pe care noi nu am făcut-o pentru că a fost mult prea mititel și nu am avut voie. Este ceva neobișnuit, toată lumea ne întreabă când o să fie botezul, iar noi nu avem.

Oricum, acum nici nu putem să facem vreo mare petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia când scăpăm de pandemie, a declarat Alina Laufer, în urmă cu ceva timp.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter