Ileana Lazariuc, imagine rară cu fiul ei cel mic. Nicholas i-a moștenit ochii albaștri!

Publicat pe

Pot fi numărate pe degete imaginile pe care Ileana Lazariuc le-a dezvăluit, de-a lungul timpului, cu băieții ei și ai lui Țiriac jr. De aceea, atunci când postează o fotografie pe rețelele de socializare cu Nicholas sau Alexandru este eveniment. Așa s-a întâmplat recent, când Ileana l-a arătat fanilor ei de pe Instagram pe nepotul cel mic al milionarului Ion Țiriac.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ileana Lazariuc a postat pe Instagram o fotografie cu Nicholas, fiul de 12 ani al ei și al lui Alexandru Țiriac, iar din imagine se poate observa lesne că băiețelul i-a moștenit ochii albaștri și că îi seamănă leit.

Ileana Lazariuc, imagine rară cu fiul ei cel mic. Nicholas i-a moștenit ochii albaștri!Ileana Lazariuc, imagine rară cu fiul ei cel mic. Nicholas i-a moștenit ochii albaștri!

Nicholas și Alexandru Țiriac, cei doi nepoți de care milionarul Ion Țiriac este foarte mândru, nu sunt doar doi copii foarte frumoși, ci și talentați. Fiul cel mare al Ilenei Lazariuc a moștenit pasiunea pentru tenis a bunicului, care i-a îndrumat încă din primii ani de viață pe nepoții săi să practice sport.

„Şi pe nepoţi i-a îndrumat către sport şi tot la Dinamo s-au antrenat mult timp. Nepotul cel mare este foarte talentat, îi place tenisul, însă părinţii vor să-l lase să-şi aleagă singur drumul. Au toate resursele ca să se dezvolte', au declarat surse din anturajul milionarului, în urmă cu ceva timp.

Pe lângă sport, băieții lui Țiriac jr. sunt și pasionați de muzică. Ileana a publicat în urmă cu ceva timp un filmuleț în care unul dintre ei cântă la pian, iar fanii s-au topit la vederea imaginilor și au felicitat-o pe mama lor pentru educația aleasă pe care le-o dă.

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț:„Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove, de la Vorbește Lumea:„Ne-am cunoscut la o petrecere’

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:'Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Ileana Lazariuc și Țiriac jr. au divorțat în secret

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de relație. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București.

Cei doi fii ai lor s-au născut în martie 2008, la Paris – Alexandru, iar Nicholas a venit pe lume doar un an mai târziu, în iunie 2009.

În 2019, după 17 ani de relație, Ileana Lazariuc și Țiriac jr. au dezvăluit că au divorțat în mare secret, dar au păstrat o relație minunată de prietenie. Ion Alexandru Țiriac deja i-ar fi refăcut viața lângă Sorana Cârstea și se pregătesc de nuntă.

Oficial, Ileana Lazariuc este singură, dar este cunoscută discreția pe care cântăreața o preferă când vine vorba despre viața personală, așa că nu se știe dacă în viața ei a apărut un alt bărbat sau nu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter