Ilie Năstase n-are noroc în dragoste! Ioana Simion, a cincea soţie, s-a mutat cu chirie: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui”

Publicat pe

Între Ilie Năstase şi Ioana Simion s-ar cam fi terminat laptele şi mierea din relaţie şi divorţul bate la uşă. După ce nunta care trebuia să fie în vară a fost amânată pentru o dată încă incertă, apropiaţii cuplului au dezvăluit că Ioana s-a mutat cu chirie.

Ilie Năstase n-are noroc în dragoste! Ioana Simion, a cincea soţie, s-a mutat cu chirie: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui'Ilie Năstase n-are noroc în dragoste! Ioana Simion, a cincea soţie, s-a mutat cu chirie: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui'

După ce zilele trecute, Ioana a făcut o serie de afirmaţii contradictorii în legătură cu generozitatea lui Ilie şi a povestit că tot ce are de preţ acum, de la genţi la diamante, sunt de la fostul soţ şi nici vorbă cumpărate de fostul tenismen, iată că relaţia dintre ei ar avea din ce în ce mai multe probleme.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru Click! faptul că Ioana Simion şi-a făcut bagajele şi s-a mutat cu chirie într-un apartament din Pipera. Nu se ştiu motivele pentru care Ilie şi Ioana nu mai locuiesc împreună, cert este că relaţia lor nu stă deloc pe roze.

„Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici', a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare.

„Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.  Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă.

Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei', a declarat pentru Click! o persoană din apropierea cuplului.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter