Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. ”În fotografia asta e cea mai frumoasă secundă a verii”

Publicat pe de Alina Dan

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți prezentatori TV de la noi, Dan Negru, este, totodată, și printre cele mai discrete persoane publice cu privire la viața personală. Dar, la final de vacanță, Dan a decis că e un moment bun pentru a satisface curiozitatea celor care îl urmăresc în social media și a postat o imagine cu familia lui.

Zâmbete largi, relaxare, doi părinți care se iubesc și doi copiii absolut superbi, asta au putut vedea urmăritorii lui Dan Negru. Într-o scurtă postare, acesta a explicat și de unde această zgârcenie de imagine personală în spațiul public:

'Arăt rar spre niciodată fotografii cu ai mei. 
Nu ma duc la tv decăt in show-urile pe care le prezint, nu-mi arăt copiii la televizor sau prin reviste, soția mea e medic stomatolog adică n-are nicio legatură cu showbizul. 
E liniște așa… In fotografia asta e cea mai frumoasa secundă a verii…. Fericit poți să fii oriunde , oricum și oricând dar niciodată lănga oricine !', a explicat Dan Negru.

imagine cu familia lui Dan Negru

Tot timpul liber este dedicat familiei

Dan Negru stă cea mai mare parte a timpului la București, unde are emisiuni. Însă, atunci când nu apare pe sticlă, acesta își trăiește viața departe de Capitală, acolo unde îi este sufletul, alături de familie. De altfel, într-un interviu pe care Dan Negru ni l-a acordat la începutul acestei veri, ne-a povestit despre cât de importantă este familia pentru el și cât de implicat este în viața celor doi copii ai săi.

„Eu mă consider în delegaţie (când se află în București – n.r.) , nu mă consider acasă. Mă simt bine la Timişoara, mă simt acasă, mă duc acasă. Aici vin la serviciu, acolo mă duc acasă. Copiii mei sunt tot în Bucureşti, mama e în Timişoara. Aşa că stăm şi acolo şi aici, pendulăm între două oraşe. Soţia mea e medic stomatolog şi e puţin cu telecomanda şi atunci stă numai pe Netflix. Eu sunt exact în partea opusă. Eu înregistrez programele de televiziune ale tuturor colegilor mei, asta spre disperarea Codruţei. (…) E o nebunie în aţi arăta tot, casă, pantaloni. Se zice că fetiţele sunt mai apropiate de tptici. Băiatul a descoperit acum Star Wars. Toată casa mea e ticsită de Darth Vader, etape prin care trec. Soţia mea e mai liniştită, stă la lecţii cu fetiţa şi eu stau cu Star Wars. Îmi mai ajut şi eu la lecţii.', a spus atunci Dan Negru la Interviurile VIVA!

În urmă cu 10 ani, Dan Negru, soția lui și fiica lor, Dara, au fost protagoniștii unui pictorial exclusiv pentru revista VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter