Primele imagini cu soția Principelui Nicolae, însărcinată a doua oară. Cum arată Alina Binder

Publicat pe

Alina Binder este din nou însărcinată, urmând să nască în primăvara anului 2022, iar Principele Nicolae a dat vestea în urmă cu două săptămâni pe rețelele de socializare. Astfel, la un an de când au devenit părinții unei fetițe, Alina Binder și Principele Nicolae așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Principele Nicolae și Alina Binder au anunțat, de Sf. Nicolae, că vor deveni părinți pentru a doua oară. La fel ca și prima oară, când au făcut anunțul pe 1 iunie, cei doi soți au ales un moment special pentru a împărtăși minunata veste. Bebelușul va veni pe lume în primăvara anului viitor. La fel ca la prima sarcină, fostul principe nu a dat detalii despre sexul sau numele bebelușului.

Primele imagini cu soția Principelui Nicolae, însărcinată a doua oară. Cum arată Alina BinderPrimele imagini cu soția Principelui Nicolae, însărcinată a doua oară. Cum arată Alina Binder

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe soția lui Nicolae al României, în momentul în care se pregătea să se întâlnească cu o prietenă. Cel mai probabil își dorea să-i împărătășească personal marea veste.

După ce a stat câteva minute bune pentru a reuși să găsească un loc de parcare, Alina a luat telefonul mobil și s-a apucat să dea telefoane și mesaje pesemne că ajunsese prima la întâlnire, iar prietena nu se mai făcea văzută.

Primele imagini cu șoția Principelui Nicolae, însărcinată a doua oară

Într-un final cele două  au reușit să se întâlnească și o dată intrate în restaurant s-au pus la discuții. Au socializat și au râs mult, pesemne că vestea unui viitor bebeluș le-a dat ambelor o stare de bine.  

„În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022.

Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții', au anunțat soții Nicolae și Alina pe site-urile de socializare.

Anunțului oficial al fostului Principe Nicolae i-a adăugat încă un comentariu, la fel de emoționant.

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei', a scris el pe contul de Instagram.

Alina reușește să mascheze cu ușurință sarcina în această perioadă, datorită hainelor groase, de sezon. Alina Binder ar fi în cel de-al doilea trimestru de sarcină, dar nu are o burtică proeminentă.

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie fostul Principe Nicolae pe Alina Binder: ‘Abia după ce familia ei a spus DA a fost cea mai mare provocare’

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Selly, număr de roast în prima ediție a sezonului 11 iUmor.Mihai Bendeac l-a condus afară de pe scenă

Alina Binder și Principele Nicolae s-au căsătorit în 2018

‘Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre… De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună’, a declarat Nicholas Medforth-Mills, despre Alina, în momentul în care a anunțat public cererea în căsătorie.

Alina Binder nu este străină de lumina reflectoarelor. În urmă cu câţiva ani, a fost iubita fiului fostului lider PNL, Vasile Blaga, de care s-a despărţit în 2016. Absolventă a unei universităţi din Germania şi a ASE, Alina Maria Binder lucrează ca PR la o companie din domeniul aviaticii.

În copilărie, a urmat cursurile Școlii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti și, ulterior, terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale.

foto: Facebook Alina-Maria de Roumanie

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter