Ioana Ginghină a răbufnit, după criticile pe care le-a primit pentru că a pozat dezbrăcată

Publicat pe

Ioana Ginghină pare că duce o viață destul de liniștită și frumoasă, după divorț. Actrița s-a schimbat mult, a slăbit și are mai multă încredere în ea ca niciodată.

Ioana Ginghină a răbufnit, după criticile pe care le-a primit pentru că a pozat dezbrăcatăIoana Ginghină a răbufnit, după criticile pe care le-a primit pentru că a pozat dezbrăcată
Citește și: Ioana Ginghină are un nou iubit, la şase luni de la divorţ: „A avut grijă de mine…'


Lucru care se și vede din imaginile de pe Instagram.De-a lungul timpului, Ioana Ginghină a primit multe critici cu privire la fotografiile mai îndrăznețe pe care le-a postat.


Recent, actrița a decis să vorbească deschis despre acest lucru pe blog și să le povestească fanilor săi care este relația cu fostul ei soț. Ioana Ginghină a vorbit și despre fotografiile provocatoare, la adresa cărora a primit multe critici.

Citește și: Ce a răspuns Ioana Ginghină când Ruxi, fiica ei de 11 ani, a întrebat-o ce înseamnă sex și sex shop: 'A doua zi…'


Actrița a vorbit despre performanța Shakirei și a lui J Lo în cadrul Superbow, arătându-și admirația pentru ele.

„Surprinderea mea a fost mare, să văd că toată lumea e căzută în admirație, chiar și cei care m-au condamnat pe mine că am pozat în costum de baie, anul trecut, în Revista Viva.

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Ioana Ginghină după ce a văzut pozele cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni sărutându-se


Textul era de genul la vârstă ta mai pozezi așa…' asta varianta soft. Am înțeles atunci că dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice. Aici la noi și mai ales cineva atât de aproape de tine , e greu de suportat.

Citește și: Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei! „N-am crezut că se va schimba peste noapte”

Nu mă mai interesează de mult ce zice lumea. Am cercul meu, mic, de familie+ prieteni, care contează și pe care sunt dispusă să îi ascult. Nu am putut să nu observ și chiar să învăț din acestă experiență. Nu este vorba despre dansul la bară ci despre cât de ușor îi judecăm pe alții și le punem etichete', a scris Ginghină pe blog.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter