Ionuț Cercel merge zilnic la mormântul tatălui său, Petrică Cercel, după moartea artistului: „Absolut tot îi spun. Îmi vine în vis și...”

Publicat pe

Ionuț Cercel merge zilnic la mormântul tatălui său, Petrică Cercel, după moartea artistului. Pe 15 septembrie 2021, regretatul cântăreț s-a stins din viață. Deși a trecut mai bine de un an de la decesul artistului, fiului acestuia merge zilnic la locul lui de veci și îi cere sfaturi atunci când se simte depășit de problemele cotidiene. Iată ce declarații emoționante a făcut Ionuț Cercel!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Cercel merge zilnic la mormântul tatălui său, Petrică Cercel, după moartea artistului. În urmă cu mai bine de un an, Petrică Cercel s-a infectat cu COVID-19 și s-a stins din viață. Acesta a fost internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Se pare că artistul nu mai suferea de alte comorbidități, iar vestea decesului a provocat multă suferință în rândul celor care l-au cunoscut. Ionuț Cercel, fiul regretatului artist, a fost puternic afectat de pierderea tatălui său, mărturisind că nu există zi în care să nu meargă la mormântul acestuia. Acesta a moștenit talentul muzical al lui Petrică Cercel, făcându-și debutul în muzică la frageda vârstă de 12 ani.

Ionuț Cercel merge zilnic la mormântul tatălui său, Petrică Cercel, după moartea artistului: „Absolut tot îi spun. Îmi vine în vis și...'Ionuț Cercel merge zilnic la mormântul tatălui său, Petrică Cercel, după moartea artistului: „Absolut tot îi spun. Îmi vine în vis și...'

Ionuț Cercel merge zilnic la mormântul tatălui său, Petrică Cercel. Recent, fiul artistului a oferit primul interviu de la tragicul eveniment. Acesta a mărturisit că își găseste alinare la locul de veci al părintelui său și că nu va putea trecere peste această durere niciodată.

Citește și: Cine este Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel.Are o carieră muzicală impresionantă

Citește și: Ionuț Cercel, prima declarație după moartea lui Petrică Cercel:”Tatăl meu a simțit că…”

Citește și: Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog:'Mi-a spus să nu îl forțez'

Citește și: În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț:'Aleg să mă îndrăgostesc și…'

Ionuț Cercel merge zilnic la mormântul tatălui său, Petrică Cercel, după moartea artistului

Fiul cel mic al lui Petrică Cercel merge în fiecare zi la locul de veci al tatălui său. Ionuț Cercel îl visează pe regretatul artist destul de des și primește răspunsuri la problemele zilnice, chiar dacă tatăl său a trecut în neființă de ceva timp.

„Da, de când s-a întâmplat, nu a existat nicio zi în care să nu fiu prezent. Mă ajută pentru că acolo îmi găsesc cumva o alinare, o liniște și mă duc zilnic. Absolut tot îi spun. Atunci când mă pun să dorm, în continuare se ține obiceiul și-mi vine în vis. Îl visez aproape zilnic. Și, din fericire pentru mine, mai primesc și răspunsuri de la el. Tatăl meu a fost un părinte special cu toți copiii lui, doar că eu fiind cel mai mic copil, probabil că a avut o slăbiciune pentru mine', a mărturisit Ionuț Cercel, potrivit fanatik.ro.

„Durerea asta nu va trece niciodată'

Ionuț Cercel nu crede că va putea trece vreodată peste pierderea tatălui său, având în vedere relația extrem de apropiată pe care au avut-o.

„Durerea asta va fi veșnic pentru că tata pentru mine a însemnat totul și așa va rămâne sufletul meu până în momentul în care ne vom reîntâlni (n.r. cu vocea tremurândă). Ziua în care va decide Dumnezeu să fim iarăși împreună, atunci pot spune că voi fi din nou fericit.

Până atunci încerc să mă păcălesc de dragul și din iubirea pe care le-o port copiilor mei, mamei mele, fraților mei, soției mele. Și, din iubire pentru tata, încerc cumva să mă păcălesc pentru că știu că el n-ar fi vrut să mă vadă doar supărat și plângând. Doar că asta este mai greu și așa va fi până până când va decide Dumnezeu să ne întâlnim din nou. Da, durerea asta nu va trece niciodată', a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

„Tatăl meu era perfect sănătos'

Fiul lui Petrică Cercel a mărturisit că moartea tatălui său a fost neșteptată, subliniind faptul că acesta nu se confrunta cu probleme deosebite de sănătate.

„Nu ne așteptam pentru că tatăl meu era perfect sănătos și când un om e perfect sănătos și-l vezi întreg, n-ai cum să te gândești la așa ceva. Dar atunci când Dumnezeu decide ceva și îți scrie ceva acolo, nu mai poți să te lupți. Te lupți cu oricine pe lumea asta, dar nu cu Dumnezeu.

Se pare că infectarea cu COVID-19, deși noi n-am crezut în chestia asta până nu am simțit-o pe pielea noastră, până să fie tata. În perioada în care a fost tata în spital a fost și mama mea. Din fericire pe ea au putut să o salveze doctorii. Și noi și eu, și fratele meu Florin și fratele meu mai mare am fost infectați, dar fiind toată atenția către tata, probabil nu am mai luat așa în seamă problema noastră. Am fost doar alături de el cât am putut de mult', a mai spus Pterică Cercel.

„Mergem la evenimente plângând'

Ionuț Cercel a recunoscut că plânge aproape zilnic de când și-a pierdut tatăl. Acesta izbucnește în lacrimi chiar și atunci când se află pe scenă.

„Tu știi că eu sunt un om sincer și tot timpul am spus adevărul. Da, asta se întâmplă zilnic, chiar și când mergem la evenimente. Astea ți le spun ca niște secrete, să zic așa, iar acum le vor auzi toți oamenii. Mergem la evenimente plângând, ne ștergem la ochi, începem cântăm și pe urmă, când ne urcăm în mașină o luăm de la capăt. De multe ori mie mi se întâmplă chiar și în momentul în care suntem pe scenă să încep să plâng. Dar eu din fericire, fiind acolo, în spate, nu mă văd atât de tare ca Florin', a încheiat manelistul.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter