Irina Columbeanu, prima fotografie după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Publicat pe

Irina Columbeanu a postat pe Instagram, după câteva luni de absență de pe internet, într-un moment foarte delicat din viața ei. Monica s-a despărțit de Mr. Pink și amândouă au părăsit America, iar fotografia postată de fiica lui Irinel Columbeanu pare să exprime exact perioada dificilă prin care trece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu era foarte activă pe rețelele de socializare și avea o comunitate frumoasă și pe Instagram, dar mai ales pe YouTube. Avea peste 350.000 de abonați și fanii erau impresionați de munca ei, dar toată munca ei din ultimii cinci ani a fost ștearsă. Nici un clip nu se mai află pe contul său de YouTube, o neplăcere majoră pentru orice persoană care activează în această zonă.

Irina Columbeanu, prima fotografie după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. PinkIrina Columbeanu, prima fotografie după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Clipurile presupun multă muncă și toți cei care sunt pasionați de YouTube știu asta, de aceea și Irina a suferit enorm, mai ales că videoclipurile ei se bucurau de mare apreciere din partea fanilor.

Strânsese sute de mii de vizualizări în ultimii cinci ani și avea imagini surprinse chiar și cu viața ei din America, Mr. Pink și fiul lui, în casa afaceristului de peste Ocean. Fiica lui Irinel avea filmulețe în care modela cu slime dar și imagini din America, din casa lui Mr Pink.

Unii dintre fanii săi cred că tocmai ăsta poate fi motivul pentru care au dispărut clipurile. Sau, mai bine spus, au fost ajutate să… dispară.

Iată că schimbările din viața ei au determinat-o pe Irina să revină pe rețelele de socializare și a postat o fotografie în care pare tristă, semn că este și ea foarte afectată de ceea ce trăiește acum.

Irina se adaptase perfect vieții în America iar la ceremonia de absolvire a școlii generale (Middle School), ea a avut un discurs într-o engleză impecabilă în fața profesorilor și a părinților.

Citește și: Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu. Fetița a plecat cu mama ei în America și a dispărut de pe rețelele de socializare

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor.De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink

Monica și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai, acolo unde locuiește sora ei, Ramona, dar nu se știe clar, momentan, ce se va întâmpla cu Irina. Dacă fetița se va întoarce în America, acolo unde are școala acum, se va muta în Dubai la mătușa ei sau va reveni în România, la tatăl ei, care nu mai este milionar acum.

Irinel Columbeanu a mărturisit că nu este la curent cu deciziile fostei lui soții dar că, din câte știe, Irina este bine.

Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă‘, ne-a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate, după ce a apărut zvonul că Monica s-a despărțit de Mr. Pink.

Vestea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai formează un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmată de Paul Mantea. Vedeta a șters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe rețelele de socializare, ba chiar ar fi părăsit și Statele Unite ale Americii.

Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel„, a declarat Paul Mantea.

Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a mărturisit o persoană din proximitatea Monicăi pentru playtech.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter