Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express 4: "Vă promit că o să râdeți mult"

Publicat pe

Pe 8 septembrie începe noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor – noua prezentatoare a emisiunii – promite fanilor show-ului că se va râde mult din fața televizoarelor. Irina Fodor i-a rugat, totodată, pe cei care vor urmări Asia Express 4 să-i trimita un feedback pe conturile oficiale ale show-ului pentru că este curioasă cum li se pare noul sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La Asia Express 4 vor participa nouă perechi de concurenți, formate din: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, iar premiera se anunță una cât se poate de interesantă.

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express 4: "Vă promit că o să râdeți mult"Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express 4: "Vă promit că o să râdeți mult"

'Aseară, ne-am întâlnit cu toții să vedem, în avanpremieră, primul episod din @asiaexpressromania. A fost MAGNIFIC!

Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut!

De abia aștep să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie', a scris Irina Fodor pe Instagram.

Traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia, ulterior a continuat în Georgia, Iordania și Israel.

Aceste patru țări au însemnat pentru cele nouă perechi de concurenți un amalgan de trăiri, emoții intense și provocări pe care nu le-au putut refuza. Fiecare pereche se luptă pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu.Anunțul făcut în direct

Citește și: Ionuț Gojman, de la „Insula Iubirii’, a devenit tată.Prima fotografie cu băiețelul

Citește și: Ce emisiune va prezenta Majda Aboulumosha la PRO TV.A plecat de la Kanal D, după nici două luni!

Irina Fodor, la Asia Express: „Am bătut sute de kilometri”

Cu siguranță experiența Asia Express este una inedită și specială atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatorul emisiunii. Irina Fodor a povestit că a bătut sute de kilometri și a vizitat 50 de locuri din Turcia.

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometri, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță în care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia’.

În total este un traseu de 7.000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de km. Este enorm. Turcia este o țară extrem de frumoasă cu foarte multe comori ascunse pe care noi le-am descoperit pe ‘Drumul împăraților.

Deși nu face parte din concurenți, Irina Fodor a resimțit oboseala în timpul filmărilor Asia Express și chiar și ea se mira că poate duce cursa mai departe.

E foarte greu și sunt uimită că pot duce cursa în fiecare zi mai departe. Simplu fapt că nu poți să pui pariu că ai unde să te odihnești seara după o cursă care și așa este epuizantă și fizic și psihic… Cred că mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul și o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat’.

Adică am trăit-o cu Răzvan, a încercat să își amintească tot, dar e foarte greu să îți amintești toate detaliile. Fiecare zi e cât o săptămână, adică ți se întâmplă atâtea lucruri într-o zi încât e imposibil ca memoria să le mai stocheze, a declarat Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter