Irina Nicolae a lansat aplicatia ’In Tara lui Dovlecel” alaturi de copii si vedete!

Publicat pe

Irina Nicolae a lansat vineri, 1 iunie, prima carte de povesti-aplicatie de iPad interactiva pentru copii din Romania. Aplicatia, care are la baza povestea “In Tara lui Dovlecel,” scrisa de Irina Nicolae, a fost testata pentru prima data la targul de carte Bookfest de parinti si copii, printre care s-au numarat si mai multe vedete din showbiz.

Irinei Nicolae i-au fost alaturi, in acest moment special, fostele sale colege din trupa A.S.I.A., Sylvia si Alina Crisan, dar si designerul Mirela Stelea, designerul Mihaela Drafta si Bianca Ionita.

Cu totii au redevenit copii pentru o ora si jumatate si s-au jucat cu animatiile de pe ecranele iPad-urilor, cu mascota Dovlecel, realizata de compania chineza care a produs mascotele Jocurilor Olimpice de la Beijing, au mancat dulciuri si s-au jucat cu prichindeii prezenti la eveniment.
 

Irina Nicolae si fostele colege din trupa ASIA, Sylvia si Alina Crisan Irina Nicolae si Bianca Ionita

Intalnirea cu fostele sale colege de trupa a fost emotionanta pentru Irina, in conditiile in care nu au mai avut ocazia sa se vada de mult timp, artista locuind in cea mai mare parte a timpului la Budapesta.

La eveniment a fost prezenta si sora artistei, Madalina Bazavan, impreuna cu nepotica artistei, Bianca, finii solistei, Alina si Alessia Cartu, precum si copiii care au inregistrat vocile celor doua personaje ale povestii, in stil de teatru radiofonic.

Irina s-a aratat incantata de prezenta unor invitati atat de speciali, care au transformat standul ReadFWD intr-un veritabil punct de atractie din cadrul targului de carte.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter